eSport: NM sparkes i gang

Det er i kveld tid for å sparke i gang kretsmesterskapet, der lag fra over hele landet skal konkurrere om å få bli med i eNM arrangert av NFF eFotball. KIL stiller med to lag!

Annonse:

NFF eFotball har i år utvidet sin eFotball-satsning der det denne FIFA-sesongen blir arrangert kretsmesterskap, som senere blir en del av NM-spillet vi har hatt tidligere. Det er 112 lag som deltar i første runde av NM, der de skal kjempe om å bli kretsmester i sine respektive kretser. Etter runde 1 og 2, gruppespill og sluttspill, står vi igjen med 18 kretsmestere. I runde 3 kommer de 14 beste lagene fra halvspilt sesong i eSerien inn i turneringen, og de 32 lagene danner grunnlaget for selve Norgesmesterskapet. Til slutt står vi igjen med de 16 beste lagene fra topp og bredde som skal kjempe side om side på Ullevaal Stadion i mars 2021, der vi kårer Norgesmesteren i eFotball 20/21.

eSerie-laget til KIL får først muligheten til å komme inn i NM i runde 3. Derimot har KIL blitt en del av klubbene som har startet opp akademi, hvor disse spillerne vil få muligheten til å representere klubben i NM. KIL kommer til å stille med KIL 2 og KIL 3 i NM, og følgende spillere skal spille.

KIL 2

Esan Arman
Marius Lilleåsen

KIL 3

Albert Veiby
Noah Berntzen
Leander Grøvlen

Dagens motstandere:

KIL 2 – Vind IL

Vind IL stiller med en duo, der Sander Lebiko og hans lagkamerat som går under nicket Swazzzzz_, skal representere Vind IL. Sander Lebiko ble tidligere i høst en del av akademiet til Lillestrøm.  

KIL 3 – Sander IL

Sander IL består av Kongsvinger-gutten Bahast Brahim og Simon Jonsson fra Fredrikstad. Jonsson er for øvrig sønn av Eurosport-ekspert Joachim Jonsson, som for mange er kjent for å være hard og ærlig i kritikken han kommer med på tv-skjermen.

Vi får dermed et skikkelig lokaloppgjør allerede i runde 1 av kretsmesterskapet. Det skal spilles totalt tre oppgjør i dag, der alle oppgjørene er 1v1. Det vil deles ut henholdsvis 3-1-0 poeng i hver av kampene. Potensielt kan derfor et lag stikke av med ni poeng allerede på første kampdagen.

Oppgjørene mellom KIL 3 og Sander IL blir for øvrig kampene som sendes på stream denne kampdagen. Kampstart for de tre kampene er 20:00, 20:25 og 20:50. Vi vil gå live på vår Twitch-kanal fra 19:45 hvor kampene kan ses i sin helhet.

De øvrige lagene i Indre Østland sin krets er delt inn i to grupper: 

Gruppe A

Vind 1
Kongsvinger IL Toppfotball 2
Raufoss Fotball 2

Gruppe B

Sander IL
Gudbrandsdølenes Ballklubb Lillehammer
Kongsvinger IL Toppfotball 3
HamKam Fotball 2

Sponsorer2

 

Annonse fra Obos-ligaen: