eSport: Nye utfordringer på Bergstrøm

I dag ble det klart at Mats Bergstrøm ikke blir med videre i KIL eSport.

Annonse:

Mats Bergstrøm har ikledd seg den røde drakten de to siste sesongene. Nå er det altså klart at Bergstrøm ikke blir å se i KIL fremover. Nå søker drammenseren etter nye utfordringer. 

- Tiden min i KIL har ikke vært helt på topp på banen og det er litt av grunnen til at jeg vil se etter noe nytt. 

Selv om Bergstrøm mener det har vært litt tøft på banen i KIL-drakta, legger han ikke skjul på at han har hatt en fin tid i KIL. 

- Jeg har blitt kjent med noen veldig gode mennesker som har tatt meg godt imot fra starten av. Har også hatt noen gode lagkamerater som har kjempa alt de kan for gode resultater. Vil takke alle i og rundt KIL og en spesiell takk til Daniel Larsen for god oppfølging. Det settes enormt pris på. 


- Denne dagen ville komme  

- Vi har på mange måter vært forberedt på at denne dagen ville komme. Mats har vært åpen med oss om at det var muligheter for at han ville utforske nye utfordringer etter denne sesongen. Det er nok riktig for begge parter dette. Mats har vært en veldig viktig spiller for oss de to siste sesongene, og han kommer til å bli et savn for oss.  

Spilleransvarlig Daniel Larsen ønsker også å takke Bergstrøm for innsatsen de to siste sesongene. 

- Vi takker Mats for alt han har gjort for KIL eSport, og ønsker han lykke til videre. Jeg er helt sikker på at vi får se Mats i toppslag i neste sesong av Altibox eSerien også, avslutter Larsen. 

Partnere 2021 (1)

 

Annonse fra Obos-ligaen: