eSport: Ubeseiret kampdag i eSerien

Etter endt kampdag står KIL igjen som ubeseiret, etter to trepoengere og en uavgjort mot serielederen.

Annonse:

KIL har de siste kampene en rekke solide prestasjoner å vise til. Poengfangsten har uteblitt noe, men det har blitt spilte jevne kamper mot en rekke lag godt oppover på tabellen. Dagens kampdag var intet unntak da fasiten var syv av ni mulige poeng og ubeseiret gjennom tre kamper. Under følger en oppsummering alle kveldens kamper. 

KIL – Vålerenga

I kveldens første kamp sto serielederen Vålerenga på motsatt banehalvdel. På papiret en veldig vanskelig kamp, men fra tidligere kampdager har KIL-spillerne vist at toppnivået er veldig høyt. Martin Taugbøl åpnet for KIL, i ett jevnt oppgjør som endte 1-1. Mats Bergstrøm skulle spille returoppgjøret, noe som har vært duoen og rekkefølgen på kampene til KIL de siste kampdagene. I likhet med sin lagkompis spilte Bergstrøm en jevn kamp som også endte uavgjort. 2-2 ble resultatet, og det ble dermed uavgjort mot serielederen foran denne runden.  

Sponsoreresport

KIL – Odd

Odd var motstander i kveldens andre kamp, på mange måter ett bunnoppgjør. Taugbøl startet sin kamp på best mulig måte, da han tidlig gikk opp i en 2-0 ledelse. Et sterkt comeback av Odd-spiller Fredrik Reinholt gjorde at Odd-spilleren kunne gå opp i en 3-2-ledelse. Heldigvis fikk Taugbøl satt inn en sluttspurt som resulterte i et målrikt uavgjortresultat, 3-3. Nok en gang fikk Bergstrøm et uavgjort-resultat å spille på i forkant av returoppgjøret. KIL-spilleren dominerte store deler av oppgjøret, og vant til slutt 2-1 etter et veldig heldig mål. Fire av seks mulige poeng ble tatt så langt.

KIL – Øygarden

Kampdagens siste kamp var mot tabelljumbo Øygarden. En kamp som var viktig å vinne med tanke på en eventuell playoff. Martin Taubøl gjorde gjorde jobben i sitt oppgjør, da han vant 2-1 i sitt oppgjør. Bergstrøm gjorde kort prosess mot sin motstander, der han tidlig scoret flere ganger. Til slutt endte oppgjøret 4-1 til Bergstrøm, 6-2 sammenlagt. KIL blir dermed ubeseiret i kveldens kamper.

 

Annonse fra Obos-ligaen: