Første økt for Sone Kongsvinger

Onsdag kveld var det duket for første økt for Sone Kongsvinger. - Samarbeidet mellom KIL Toppfotball og de lokale klubbene styrkes.

Annonse:

KIL Toppfotball har i samarbeid med de lokale klubbene og NFF Indre Østland blåst liv i gamle Sone Glåmdal. Sonen betegnes nå som Sone Kongsvinger, og onsdag kveld var det endelig klar for første økt for året.

- Vi er veldig glad for å være i gang med Sone Kongsvinger. Dette er en utvidelse av samarbeidsmodellen til KIL Toppfotball og de lokale klubbene, og det er gøy å se så mange ivrige 2007- og 2008-modeller på plass her på Gjemselund, forteller KIL Toppfotballs Erik Gusterud kort tid etter onsdagsøkta i flomlyset på Gjemselund.

Og fortsetter:

- Nå handler det først og fremst om å bli kjent med spillerne, og at de også får en best mulig start som en del av soneprosjektet. Det går raskt til aller første sonecup, så vi har allerede rettet vårt fokus mot dette.

Gusterud understreker også at samarbeidet mellom de lokale klubbene og NFF Indre Østland er, og har vært, en viktig suksessfaktor:

- Samarbeidet med de lokale klubbene er vi utrolig glad for. Og at såpass mange klubbtrenere har ønsket å bidra inn i prosjektet setter vi stor pris på. Med engasjementet fra de lokale klubbene har vi fått i gang en god prosess som vil drives i et tett samarbeid med tanke på planlegging, gjennomføring og evaluering av øktene.

I følge Gusterud så viser også igangsettingen av Sone Kongsvinger at samarbeidet mellom KIL Toppfotball og de lokale klubbene stadig vekk blir sterkere.

- Den prosessen vi er inne i viser at samarbeidet mellom KIL Toppfotball og de lokale klubbene styrkes. Her driver vi prosessene i felleskap, og det er gledelig å se at samarbeidet fungerer så godt som det gjør.

Se bildene fra første samling med Sone Kongsvinger:

Hovedpartnere for Prosjekt hel ved er Melby Maskin, Veflen, Kiwi og Umbro. 

Annonse: