Fra Ronaldo til Rosenborg: - Skal nok gi dem god match

Lars Christian Krogh Gerson har som Luxembourg-spiller møtt Portugal og Cristiano Ronaldo en rekke ganger. Senest i helgen.

Annonse:

- Det blir gøy å dra opp dit og møte bra motstand for oss, sier Krogh om kampen mot Rosenborg i Trondheim lørdag. 

Bra motstand møtte han også med landslaget på samling forrige helg. I stedet for å møte Stabæk med resten av KIL, spilte han mot blant annet Manchester City-stjernen Bernardo Silva og Cristiano Ronaldo. 

Les også: Nå er billettsalget i gang: Støtt KIL i første hjemmekamp

Det ble en tung kamp, som Portugal til slutt vant 6-0. 

- Det var tøft. Vi fikk en «super» start med tre mål imot etter 15 minutter og alt gikk inn og vi forsvarte oss dårlig. Det var litt kjedelig at det ble som det ble. Vi hadde sett for oss at det skulle bli litt mer kamp om poengene, for det har vi gjort før, sier Krogh Gerson.

- Men det er en fin erfaring, og man ser hvor hardt man blir straffet på det nivået der, tilføyer han.

Med nærmere 100 landskamper der Portugal ofte har vært motstander, er det blitt mange møter med verdensstjernene.

Nå sist la også superstjernen Ronaldo ut et bilde fra kampen på sin Instagram-konto, der Kongsvinger-karen var med. 

KIL-stopperen tror det har en god effekt å få slik motstand i oppkjøringen.

- Jeg har alltid følt at det har gitt meg ganske mye å dra bort en uke før seriestart. Komme inn i et litt annet tempo og få møtt de gutta der. Det er bra nivå både på vårt lag og på de vi møter.

Ønsker du å sikre deg sesongkort, kan du ordne det her!

Nå venter generalprøven før sesongstart. Rosenborg er motstander på bortebane, før Bryne venter på bortebane i serieåpningen.

- Vi har hatt en bra oppkjøring og gjort mange bra matcher. Noen mindre bra også, men en del bra prestasjoner. En del spillere har hatt litt smårusk, men vi regner med at de fleste skal være ganske klare til seriestart i hvert fall. Vi skal nok gi Rosenborg en bra match. Vi gleder oss, sier Krogh.

PS! På grunn av trøbbel med gresset på Lerkendal er kampen flyttet til Stjørdal og MUS Stadion Sandskogan. Det er fri inngang.


Annonse fra Obos-ligaen: