Gode tilbakemeldinger på KIL-akademiet: - Vil utvikle produktet enda mer

Nær 80 utøvere har vært med på det første året KIL-akademiet har vært et helårstilbud. Nå ser Pål Håpnes & Co. frem til et nytt år med fotballglede.

Annonse:

KIL-akademiet ble tidligere år utvidet til å bli et helårstilbud for barn i Kongsvinger og omegn. Tilbudet har blitt veldig godt tatt imot og vi fortsetter i 2023.

Se kalender, priser og påmeldingsskjema nedover i artikkelen!

KIL-legenden Pål Håpnes er sjef for KIL-akademiet, og har med seg et meget kompetent trenerteam bestående av blant andre Patrick Holtet, Johan Wennberg, Magnus Erga og Erik Gusterud.

- Det har gått seg til litt etter hvert. Jeg visste egentlig ikke helt hva jeg gikk til da vi startet opp dette, men det er blitt veldig bra underveis. Vi har hatt tett opptil 80 utøvere som har vært med mer eller mindre gjennom året, og det er ganske bra. Det er stort og smått, og mange nye fjes er kommet til underveis, i tillegg til de vi har hatt med over tid. Det synes jeg er gøy, sier Håpnes.

Utvikle produktet

Tilbakemeldingene har også vært bra så langt.

- De har vært gode. Og vi prøver alltid å utvikle oss enda litt mer. Vi trenerne prater oss imellom om hvordan vi kan bli enda litt bedre og kanskje utvikle oss enda litt mer.

Håpnes har lenge ønsket å få til en egen jentegruppe. Det har vist seg litt vanskelig så langt, men står fortsatt på ønskelisten nå inn mot jul.

- Vi har pratet lenge om det, men ser at det har blitt vanskelig med så stor spredning på jentene. Det har vært alt fra 2010 til 2015, og det er for stort sprang. Men det er noe vi fortsatt ønsker å klare. Samtidig som at vi kanskje ønsker å spisse det enda litt mer for de aller, aller beste av begge kjønn.

- Vi forsøker å utvikle produktet litt hele tiden. Klarer vi det, samtidig som vi opprettholder antallet og kanskje til og med blir enda flere, skal jeg være kjempefornøyd, sier akademisjefen.

Håpnes har en bra gjeng trenere med seg.

- Vi har bra trenere, og ønsker også at gjengen skal bli enda større og bedre. A-lagsspillere med på økter er også er supert tilbud, og at de som er der kan få hilse på A-lagsspillerene og få tips og innspill av dem, er veldig, veldig bra. Jeg tror det også er bra for A-laget. Merkevaren fotballspiller bygger du litt der, og kanskje ønsker også ungene å dra med foreldrene på kamp. Å bygge helter er viktig, og å ha med A-lagsspillerne er viktig for akademiet.

Nå ser Håpnes frem mot et nytt år med KIL-akademiet.

- Jeg håper mange av de som har vært der har hatt det veldig kult, og ønsker å ta det enda litt lenger og bli med videre. Det virker som de har hatt det gøy gjennom hele året, og det setter jeg pris på.

Hvem er det for?

KIL-akademiet er for jenter og gutter som går i 1. - 7. klasse (født 2010 til 2016) uansett klubbtilhørighet. 

Når?

KIL-akademiet er et etter skoletilbud og gjennomføres tirsdager og torsdager kl. 14.30 - 16.00. Dersom reisevei eller skoledag gjør at det er vanskelig å komme tidsnok, så er det ingen fare om man kommer litt ut i øktene. 

Hvor?

På vinteren gjennomføres KIL-akademiet i Kongsvingerhallen. Resten av året gjennomføres det på Gjemselund stadion (Rimfeldt-banen). 

4 perioder 

KIL-akademiet har oppstart inne i Kongsvingerhallen over nyttår. Året deles inn i 4 perioder:

 1. Fra 10. januar til 30. mars (fram til påske)
  • 17 økter
 2. Fra 11. april til 15. juni (fra påske til sommerferien)
  • 19 økter
 3. Fra 15. august til 5. oktober (skolestart til høstferien)
  • 16 økter
 4. Fra 17. oktober til 7. desember (fra høstferien til jul)
  • 16 økter

Kalenderen følger skoleruta i stor grad. Se hele kalenderen på Spond (etter påmelding). 

Priser

Det koster kr. 125,- pr. økt på KIL-akademiet. Det er bindende påmelding på hele perioder eller hele året. Det er mulig å melde seg på en eller to dager i uka.  

(Artikkelen fortsetter under):

IMG_6620.jpeg

Periode 1

Periode 1: 1 dag i uka. Pris kr. 1100,-

Periode 1: 2 dager i uka. 17 økter. Pris kr. 2125,-

Periode 2

Periode 2: 1 dag i uka. Pris kr. 1200,-

Periode 2: 2 dager i uka. 19 økter. Pris kr. 2375,-

Periode 3

Periode 3: 1 dag i uka. Pris kr. 1000,-

Periode 3: 2 dager i uka. 16 økter Pris kr. 2000,-

Periode 4

Periode 4: 1 dag i uka. Pris kr. 1000,-

Periode 4: 2 dag i uka. 16 økter. Pris kr. 2000,-

Priser for hele året

Pris for helt år: 2 dager i uka. 68 økter. Pris kr. 7500,-

Pris for helt år: 1 dag i uka. Pris kr. 4000,-

Det gis 20 % søskenmoderasjon. Påmeldingsavgiften betales via Spond. Transaksjonsgebyr kommer i tillegg til oppgitte priser. Betaling kan deles opp etter avtale. Avgiften inkluderer KIL-akademiets t-skjorte. Det er mulig å søke kontingent- og utstyrskassen i Kongsvinger Kommune. Les mer her. Ta kontakt dersom dette er ønskelig.

(Artikkelen fortsetter under):

IMG_6647 2.jpeg

Påmelding

Trykk her for å komme til påmeldingsskjemaet eller fyll inn under:

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på e-post eller kontakt Pål Håpnes på telefon +47 415 15 094 dersom du har spørsmål.

IMG_6660.jpeg

 

Annonse fra Obos-ligaen: