Grodås med videre: - Blitt veldig glad i klubben

Victor Grodås (30) har forlenget sin avtale med KIL.

Annonse:

Den rutinerte forsvarsspilleren har signert for en ny sesong på Gjemselund.

- Jeg har vært her i tre år og blitt veldig glad i klubben. Det er veldig spennende det som skjer her, og jeg føler at jeg har mye igjen å gi på fotballbanen. Da var det ganske enkelt, sier Grodås etter å ha satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt.

Den tidligere Lillestrøm-, Hødd-, Kristiansund-, Sogndal- og Strømmen-spilleren har allerede tre år bak seg i klubben.

- Det var et litt trått første år, men siden det har det skjedd mye positivt her, på alle fronter egentlig, i klubben. Jeg ser et potensial her, og at vi kan gjøre det enda bedre neste år.

Klar for spill etter ferien

Grodås står oppført med 68 kamper og fire scoringer i KIL-trøya.

- Det er en veldig fin spillergruppe og administrasjon, og jeg gleder meg til å komme på trening hver dag. Det er et godt tegn, og da må man fortsette med det, tenker jeg.

30-åringen misset avslutningen på sesongen med en del skadetrøbbel. Nå melder han seg så godt som klar for å starte på en ny sesong, etter at laget har hatt en velfortjent ferie.

- Nå går det veldig bra, så jeg er ganske sikker på at jeg er klar for spill i januar. Det er klart at det var kjedelig å ikke få være med på slutten. Når man føler at man har vært med på å komme seg til en plass, og så ikke få vært med på det siste, er det utrolig kjedelig. Samtidig var det veldig gøy å følge guttene og bidra med det jeg kunne likevel. Det var synd det ikke gikk hele veien, men uansett var det en veldig positiv høst.

- Har du fått ut ditt beste ennå i KIL?

- Jeg føler egentlig at jeg var på god vei til å gjøre det i år, men så kom den skaden. Likevel føler jeg også at jeg har enda et gir. Og at jeg har utviklet meg på veldig mange områder i Kongsvinger også, som jeg har veldig lyst til å fortsette med. Det blir gøy.

Rutine og kløkt

Utover i sesongen ble Grodås også benyttet en del som midtstopper. Både som venstre stopper i en treer og som en av to viste venstrebacken at han er til å stole på.

- Man tror at man er utlært, men man lærer noe nytt hele tiden. Å kunne spille i flere posisjoner er bare positivt. Jeg spiller og gir alt uansett hvor jeg blir satt, og så prøver jeg å løse det etter beste evne. Det skal jeg fortsette med!

KILs sportslige leder Espen Nystuen er svært tilfreds med å ha fått en ny signatur på plass.

- Victor kom til oss før 2020 og dette blir hans fjerde sesong. Han er en viktig del av gruppa, og har også hatt en god læringsprosess. Han har de to siste årene tatt et voldsomt eierskap til KIL, og har rutine og kløkt.

- Han kan bekle både venstre back og venstre stopper, og er en viktig bidragsyter for det sosiale. Han holder et høyt OBOS-nivå så lenge han får være skadefri, og det håper vi han kan være nå i 2023, sier Nystuen.

Annonse fra Obos-ligaen: