Hentes tilbake til Odd: - Forventningene mine er overgått i KIL

Kevin Egell-Johnsen returnerer til Odd.

Annonse:

- Jeg har hatt det veldig bra her og blitt tatt godt imot fra første sekund. Det er en utrolig fin gjeng og utrolig mange gode fotballspillere. Det har bare vært fantastisk, egentlig, sier Egell-Johnsen om oppholdet i KIL.

Han kom før sesongen på lån fordi KIL trengte en høyreback og fordi han ønsket mer spilletid. Nå kalles han altså tilbake til Skien og Odd.

- Man håper jo at man kommer til en klubb der man blir tatt godt imot og får masse nye venner, men man kan ikke gå inn med altfor høye forventninger. Men forventningene mine er blitt overgått i KIL. Jeg har bare gode minner her fra Kongsvinger. Jeg gjør alltid mitt beste i hver kamp og håper jeg har levert varene godt nok.

Målet var å komme hit og få spille flere kamper på høyere nivå enn han ville fått i Odd. Og det svinger fort i fotballen.

Tirsdag spilte han for KIL 2 i 3. divisjon. Lørdag kan han spille i Eliteserien for Odd.

- Morten Rønningen, sportssjefen, ringte meg midt på dagen i går og fortalte litt om situasjonen. Han sa at Paco, treneren vår, skulle ringe meg på kveldingen. Det gjorde han i 20-tiden, og han forklarte litt hvordan det var. Det ble et ganske greit valg og jeg ble kalt tilbake.

Så gikk det fort.

Allerede før fredagens trening var papirene signert og han har tatt informert lagkameratene.

- Det var litt som da jeg kom hit. Jeg kom fort og drar fort. Det er slik det er i fotballen. En dag vet du én ting, neste dag vet du noe annet. Plutselig er jeg tilbake her på Gjemselund en dag, det vet man aldri i fotballen.

- Det blir spesielt å dra tilbake til Odd, det er en klubb jeg er veldig glad i. Jeg er en Odd-er og har vært der i mange år. Jeg er fornøyd med det og håper å bidra i sesongavslutningen.

Sportssjef Espen Nystuen ønsker å takke for tiden i KIL.

- Vi manglet en høyreback da vi hentet ham, og Odd ønsket å gi ham mer spilletid. Nå har vi god dekning på den posisjonen og Odd ønsket ham tilbake. Dermed ble dette et veldig vellykket opphold for alle parter, og vi takker Kevin for innsatsen i KIL. Vi ønsker ham masse lykke til fremover og håper han lykkes, sier Nystuen.

Annonse fra Obos-ligaen: