Holmé klar for KIL

KIL har signert midtstopperen Fredrik Holmé. - Et steg opp.

Annonse:

20-åringen Fredrik Holmé har i dag satt navnet sitt på en kontrakt som binder han til KIL de kommende tre årene, og forsvarsspilleren var godt fornøyd etter at alle formaliteter var på plass. 

- Det er veldig spennende. Det er jo første gang jeg bytter klubb som senior, og det føles helt riktig. KIL er en veldig spennende klubb, og jeg ser virkelig fram til å komme i gang, forteller KILs nysignering. 

Holmé signerte for Vålerenga fra Skeid i 2016. Siden den gang har han gått gradene i Oslo-klubben, før han nå kan ikle seg den røde og hvite KIL-drakta. I 2020 var unggutten på et kortere utlån til Ull/Kisa.


 
Den høyreiste midtstopperen har den siste sesongen spilt regelmessig for VIF 2 i PostNord-ligaen, og la i år merke til KILs spillestil. Spesielt når lagene møttes på Intility i august. Holmè spilte hele oppgjøret der KIL til slutt vant 3-2. 

- Jeg er en fysisk spiller. Samtidig har jeg tatt gode steg med ball. Kombinert så mener jeg det kler den offensive spillestilen Kongsvinger har, og det er en spillestil jeg liker godt.

fredrikh.jpg
På plass: Fredrik Holmé er klar for KIL.

I tillegg til spill for VIF 2 har 20-åringen tre opptredener for klubbens aller beste. Han har også ett innhopp i Eliteserien i 2021. 

- Det blir et steg opp for meg. Jeg har jo spilt for 2. laget til Vålerenga. Der har jeg hatt en fin sesong i år, og nå er dette det helt riktige steget for meg. Følelsen er at jeg kan bidra sterkt inn i et godt lag, og jeg gleder meg allerede til sesongstart, avslutter Holmé. 

Å signere for KIL er også det helt riktige karrieremessig, fortsetter den høyreiste 20-åringen. 

Holmé har signert en avtale ut 2024 med KIL. 

IMG_980222.png
Holmé: - Dette er det helt riktige steget for meg. 

KIL-sjef Espen Nystuen er godt fornøyd med å presentere nok en spennende KIL-signering før julen ringes inn.

- Vi har fulgt Fredrik lenge, og er nå glad for at vi har kommet til enighet både med klubb og spiller. Han er en fysisk robust midtstopper som er meget hurtig, samtidig som han har egenskaper som vi trenger i laget. Han er seriøs, og har en vinnermentalitet som vi virkelig har sansen for, forteller Nystuen.

At man også tenker langsiktig med signeringen av Holmé er Nystuen klar på.

- Nå signerer vi en langtidskontrakt med Fredrik, og det er selvfølgelig fordi vi har god tro på at han kan bli en virkelig god midtstopper her hos oss. Håpet er at han kan bli en viktig bidragsyter for KIL de kommende årene.

Fredrik Holmé

  • Født: 23. juli 2001

  • Posisjon: Midtstopper

  • Foretrukken fot: Høyre

  • Tidligere klubber: Skeid, Vålerenga, Ull/Kisa (lån).

Annonse fra Obos-ligaen: