338971937_183119960735431_1500084051100704299_n (1)

Inviterer til folkefest og feiring av verdensmester Thingnes Bø

Kongsvinger kommune kjøper opp en rekke billetter og ønsker å legge en markering av Johannes Thingnes Bøs flotte VM-prestasjoner til årets første seriekamp på Gjemselund.

Annonse:

Da kommer skiskytterstjernen til kampen mellom KIL og Mjøndalen 16. april. I pausen vil det også bli en fin hyllest av den Kongsvinger-bosatte verdensmesteren.

Det blir noen ord fra ordfører Eli Wathne og et kulturelt innslag fra kreativ ungdom ved KUSK, som ifølge Stine Raaden i Kongsvinger kommune vil bidra med en gave i form av en opplevelse.

- KIL har en fantastisk ordning, der alle barn under 18 år går gratis inn på kamp. Det er den eneste klubben i de to øverste divisjonene som har et slikt tilbud, og det er kjempeflott at alle barn og unge har mulighet til å heie på KIL uten at det koster noe, sier ordfører Wathne.

Les også: Nå er billettsalget i gang: Støtt oss i første hjemmekamp

Kongsvinger kommune kjøper også 150 billetter til kampen, som de deler ut.

- Det er til dem som kanskje kjenner på at de ikke har økonomi til det. De kan ta kontakt med Servicetorget. Vi gir også ut billetter til noen grupper, som Brane Tigers, gatefotballen til Frelsesarmeen og Mottaket. Det er en måte å bidra til folkefesten på. Alle som vil skal ha mulighet.

Thingnes Bø selv følger tett med på KIL. Rundt VM-tider sendte han også melding til klubben med forespørsel om en av vinterens treningskamper ble streamet, for den ville han ha med seg midt i alt oppstyret.

- Det er veldig trivelig å ha ham som supporter. Han omfavnet klubben fra dag én, og er utrolig flink til å fremsnakke både regionen og alt som skjer i Kongsvinger. At han er KIL-supporter, er et kjempepluss. Det er fint at vi og kommunen samarbeider om dette, sier markedsansvarlig i KIL, Rune Lundgren.

Dermed bør det være duket for en skikkelig fest på tribunen når KIL inviterer til første hjemmekamp for sesongen. Serieåpningen mot Bryne går på bortebane 10. april.

- Det er veldig fint å legge denne markeringen til Gjemselund, til en kamp for laget han heier på. Det er jo én idrettsfamilie, sier ordfører Eli Wathne.

- Det blir også en veldig spesiell anledning for Vegard (Hansen), når klubben han har trent i 17 år med sønnen hans på laget kommer på besøk. Sesongkortsalget har også gått bedre enn i fjor, så vi er positive til at det skal bli en del folk, sier Lundgren.

Har du ikke sikret deg sesongkort ennå? Det kan du gjøre ved å følge denne linken!

Annonse fra Obos-ligaen: