KIL låner Baccay

KIL og LSK har blitt enige om et kortidslån for Josef Baccay. - Jeg gleder meg.

Annonse:

20-åringen Josef Baccay er primært venstreback, og slutter seg til KIL allerede i morgen. 

- Det blir morsomt. Jeg gleder meg masse. KIL er en profesjonell klubb, og jeg ønsker å hjelpe til så mye som mulig. Og eventuelt bidra til et opprykk, det hadde vært morsomt, forteller Baccay kort tid etter at utlånsavtalen ble formalisert. 

Den venstrebeinte backen beskriver seg selv som hardtarbeidende spiller med hurtighet som sin virkelige X-faktor. I fjor var det FFK som fikk nyte godt av 20-åringens kvaliteter. Der opplevde han å være med på et opprykk:

- Jeg har møtt de fleste lag som KIL skal møte i år. Blant annet har jeg møtt Brattvåg tidligere, og vet hva som kreves. Det er tøffe kamper i PostNord-ligaen, så man må være 100% på. Det kreves knallhard jobb - ingenting annet, fortsetter Baccay.

- Det var en morsom periode i FFK. Vi vant så og si alt, og det var en herlig opplevelse å være med på et opprykk fra PostNord-ligaen. 

Nå håper 20-åringen å være med på en lik opplevelse - denne gang på Gjemselund:

- Helt klart. Jeg har trent godt i en god periode, og er matchfit. 

Baccay debuterte i Eliteserien i 2019, og fikk seks eliteseriekamper for "Fugla" det året. I fjor var han som nevnt på utlån i FFK, og spilte 11 kamper for østfoldingene. 

- Kan bidra fra første dag

Sportslig leder Espen Nystuen forteller følgende om utlånsavtalen som KIL og LSK er blitt enig om:

- I første omgang er vi enig om et to ukers lån for Josef. Med tanke på et tett kampprogram fremover og en usikker skadesituasjon rundt Victor Grodås og Christian Røer så er dette noe vi er godt fornøyd med å få på plass. 

Nystuen la også merke til Baccay under fjoråret. 

- Vi vet at Josef bidro godt i FFK i fjor, og han har trent godt med LSK den siste tiden. Han er matchfit, og vil være tilgjengelig for spill allerede fra i morgen. 

Billetter til morgendagens kamp mot Brattvåg sikrer du deg her.

Foto: LSK.no
Annonse fra Obos-ligaen: