KIL takker av trio: - Ønsker alle lykke til videre

Mathias Bringaker (25), Peter Rusina (34) og Isak Midttun Solberg (19) fortsetter ikke i KIL kommende sesong.

Annonse:

Bringaker kom til KIL like før overgangsvinduet stengte før årets sesong. Han står totalt oppført med 32 kamper og 11 mål for klubben.

- Bringaker kom til oss i april og spilte hele sesongen. Han var veldig god i perioder, og har i serien bidratt med ni mål og seks målgivende. Han har tross alt 15 målpoeng for oss, og jobber hardt hver eneste dag, sier sportslig leder Espen Nystuen.

Les også: Vegard Hansen er ny KIL-trener - se det første store intervjuet

Spissen som fyller 26 år i januar, ble likevel ikke tilbudt ny kontrakt.

- Vi i KIL ønsker å takke Mathias så mye for bidraget og innsatsen, og håper han finner seg en god klubb, fortsetter å jobbe hardt og score mål. Vi håper for Mathias sin del at han vil vise oss at vi har tatt feil når det gjelder ham, sier KIL-sjefen.

På årets lagbilde hadde KIL fire målvakter. Nå er det klart at to av dem ikke blir med videre.

- Det var to keepere som kom og hjalp oss i en periode. Peter Rusina hentet vi da vi prioriterte Andreas Smedplass´ utvikling og leide ham ut for å få kamptrening. Peter har virkelig bidratt, vært en fin annenkeeper og stått last og brast sammen med August. Han har bidratt sosialt og til at vi plukket mange poeng i de kampene han fikk stått i 3. divisjon.

Les også: Nå kan du sikre deg drakta til din favorittspiller - årets draktauksjon er i gang!

Senere kom også unggutten Isak Midttun Solberg inn.

- Isak er en fin gutt, som vi nå har fått sjekket ut nærmere og blitt bedre kjent med. Hvis kan legger ned en god jobb på veien, kan han helt sikkert bli en bra keeper. Vi takker begge så mye for innsatsen, sier Nystuen.

Annonse fra Obos-ligaen: