Klar for flere fulltreffere

Adem Güven puttet sitt 99. mål for KIL borte mot VIF 2 mandag kveld, og nå er spissveteranen tydelig på at nr 100 raskt kan komme mot Moss.

Annonse:

Tar man en titt på toppscoreroversikten for PostNord-ligaen troner KILs spissveteran på topp med hele 11 fulltreffere så langt i 2021-sesongen. De 11 målene i årets sesong har sørget for at Adem Güven før helgens kronekamp på Gjemselund står med 99 offisielle KIL-mål. 

- Jeg har jo allerede blitt mestscorende i KIL, men det hadde vært fint å oppnå 100 mål. Den scoringen skal jeg selvfølgelig jakte på lørdag mot Moss, forteller Adem etter torsdagens økt på Gjemselund.

Og skal man få med seg ett oppgjør på Gjemselund i år, så er gjerne KIL - Moss førstkommende lørdag akkurat den man bør sikte seg inn mot. Med gratis inngang, fan-zone, konkurranser og ulike aktiviteter allerede fra kl. 13.00 så blir det en fotballkamp med en ekstra fin ramme rundt og mange publikummere tilstede. Det har KIL-kaptein Güven også notert seg. 

- Det viktigste er selvfølgelig at vi vinner kampen, men jeg tar gjerne nummer 100 når det er feststemning på Gjemselund, fortsetter Adem ydmykt. 

Gi ditt bidrag til kronekampen du også!

Men KIL-kapteinen som fyller 36 år 11. oktober kan ikke love noen spesiell feiring skulle fulltreffer nummer 100 gå i nettmaskene på lørdag. 

- Det blir vel typiske "Güven-feiringa" med hånda opp i været, ler KIL-kapteinen.

IMG_1988 (002).jpg
Med 100 mål i siktet: Adem Güven har 11 fulltreffere så langt i 2021-sesongen. Nå jager han flere.

- Det er en kamp jeg gleder meg til. Det blir en veldig artig fotballkamp mot Moss tror jeg. Morsomt med mange mennesker på Gjemselund igjen, så skal jeg prøve mitt på å bidra til feststemningen. 

Selv om Adem er mestscorende i KIL - både gjennom tidene og inneværende sesong - så er han klar på at hans suksess på banen så langt i år har årsak i et veldig godt fotballag på Gjemselund:

- I år har vi vært lojale til planene våre. Vi har spilt med god selvtillit, men også en veldig  god treningshverdag helt fra dag 1 i vinter. Samtidig er forholdet og miljøet i gruppa sterkt. Slikt vinner man fotballkamper på, og da blir det lettere for meg å score mål. Alt henger sammen, avslutter KIL-kapteinen. 

KIL - Moss spilles lørdag 28. august kl. 15.00.

Annonse fra Obos-ligaen: