Laham reiser videre: - Vi vil takke Mac

Mahmoud «Mac» Laham har i dag sin siste trening på Gjemselund. KIL-sjef Espen Nystuen ønsker å takke 27-åringen for den viktige innsatsen.

Annonse:

Laham kom til KIL på høsten i nedrykksåret 2020, og var en viktig bidragsyter for klubben som sikret opprykk tilbake til OBOS-ligaen på første forsøk i fjor.

– Mac er en veldig fin fyr og en humørspreder, som har vært viktig i gruppa og bidratt med godt humør. I fjor spilte han en viktig rolle for oss da vi rykket opp, og bidro veldig til at vi kom tilbake til OBOS-ligaen. Han scoret blant annet det avgjørende målet mot Alta og leverte med sin meget gode fot, sier Espen Nystuen og fortsetter:

– Han hadde egentlig en god vinter også, men var litt uheldig med skader rett før sesongen. Så er det blitt mindre spilletid etter at han kom tilbake. Mac er ikke en spiller som liker å sitte på benken, men trenger å føle seg som en viktig del av laget.

Laham ble hentet til KIL fra Strømmen. Den offensivt anlagte spilleren hadde bare et halvt år igjen av kontrakten.

– Nå er han i en alder der han må spille, og også se litt på hva som skjer etter karrieren. Derfor har vi lagt til rette for at han kan få gjøre det, og er glade for å kunne hjelpe ham med å komme til et nytt sted. Det er det beste for alle, sier Nystuen.

Mac, som han kalles, informerte de andre spillerne på et lite møte før dagens trening på Gjemselund.

– Det var bare noe som måtte skje. Året ble ikke helt som jeg hadde sett for meg, med lite spilletid. Det ble den utløsende faktoren. Derfor ønsket jeg å finne noe nytt. Jeg håper jeg kan nyte fotballen igjen, dra til et sted der jeg føler meg ønsket og føler meg viktig. Det er veldig viktig for meg, sier Laham.

Den tidligere Strømmen-, Fram Larvik-, Gjøvik/Lyn-, Valdres- og Skjetten-spilleren sier han har trivdes godt som Kongsvinger-spiller.

– I KIL har jeg hatt det veldig fint, og utviklet meg som fotballspiller og som person. Oppholdet her har vært veldig bra for meg. Jeg er blitt behandlet bra totalt sett, og møtt fine folk. Jeg har trivdes både som menneske og fotballspiller, sier Laham.

Foreløpig har han ikke signert noe sted, men det kan skje noe de nærmeste dagene, forteller han.

KIL Toppfotball ønsker Mac lykke til videre. 

Annonse fra Obos-ligaen: