Lysgård fra start

Grue-gutten Daniel Lysgård starter dagens kamp mot Ranheim.

Annonse:

21-åringen fra Grue får sin første kamp fra start i OBOS-ligaen når KIL møter Ranheim om en times tid. Midtstopperen forteller at han føler seg klar for utfordringen:

- Det blir kult å endelig få muligheten fra start. Nå har jeg ventet lenge på denne muligheten, og har kjent i det siste at jeg har nærmet meg spilletid mer og mer. Ting har føltes godt på treningsfeltet, og jeg er glad for at prestasjonene mine ikke har vært forgjeves.

Daniel har gått gradene i KILs utviklingsavdeling, og signerte sin første proffkontrakt med klubben i 2018. Debuten i OBOS-ligaen kom hjemme mot Ull/Kisa samme året, men sin første kamp fra start har måttet vente på seg.

IMG_2181
Grue-gutten Daniel Lysgård får sin første kamp fra start i OBOS-ligaen. Sammen med en annen lokal spiller i Christian Røer starter han dagens kamp mot Ranheim. I forgrunnen: Dongwan Gang.

- Debuten kom jo for to år siden, men siden den gang har det vært skadetrøbbel og litt ulike årsaker til at jeg ikke har fått muligheten for A-laget før nå. Samtidig har jeg brukt denne perioden godt, og føler jeg stiller med en fysikk som er klar for OBOS-ligaen, forteller Grue-gutten videre.

Lysgård beskriver seg selv som en ballsikker, aggressiv og rask midtstopper som tilfører laget noe nytt i det som har blitt en tung sesongstart.

- Jeg kommer inn i laget med mye selvtillit. Nå handler det om å spille på det trygge, og luke bort enkle helt håpløse feil.

Og mot Ranheim har Daniel både tro på egne og lagets prestasjoner:

- Vi skal ta med oss noe fra denne kampen, avslutter en bestemt 21-åring i det han går av spillerbussen.

Slik stiller KIL mot Ranheim:

KIL: Andreas Smedplass, Fredrik Pålerud, Christian Røer, Edvard Skagestad, Daniel Lysgård, Ridouan Essaeh, Harald Holter, Martin Tangen Vinjor, Simon Marklund, Marlinho og Adem Güven

Benk:
Ludvik Hoel, Ville Jalasto, Gyu-hwan Lee, Dongwan Gang, Mathias Gjerstrøm, Even Bydal, Ludvig Langrekken, Eirik Mæland.

Annonse: