Marklund solgt til Ranheim

KIL har solgt Simon Marklund til Ranheim. - Vi takker Simon for hans innsats for KIL gjennom to år, sier Espen Nystuen.

Annonse:

Simon Marklund er solgt til Ranheim. Det bekrefter KIL-sjef Espen Nystuen fredag formiddag. Den svenske 21-åringen har vært i Kongsvinger i to sesonger.

- Vi vil takke Simon for hans innsats for KIL gjennom to år. Selv om Simon ikke har preget alle kamper slik som hans ferdigheter skulle tilsi at han burde, så har vi til tider sett hvilket potensiale som bor i ham. Dessverre ødela skader deler av fjorårssesongen, sier Nystuen.

Og fortsetter:

- Simon har selv signalisert at han ønsket å prøve seg på et høyest mulig nivå, og vi har jobbet sammen med Simons rådgivere gjennom vinteren for å finne løsninger. Til slutt falt valget på Ranheim, og vi er fornøyd med at vi til slutt klarte å komme til en enighet.

Etter totalt 53 kamper og 6 mål for KIL fortsetter dermed svensken karrieren sin i OBOS-ligaen og Ranheim. 

- Vi vil takke Ranheim, og deres eksentriske leder, Frank Bo Lidahl, for en ryddig og god prosess. Vi ønsker Simon masse lykke til i Ranheim. Forhåpentligvis kan han ta ytterligere steg med tiden. Det har Simon alle forutsetninger for å kunne gjøre. 

Simon selv sier følgende:

- Først og fremst ønsker jeg å takke for en veldig fin tid i Kongsvinger. KIL er en veldig fin klubb, det er bra folk i og rundt klubben, og det er et meget profesjonelt opplegg her. KIL hører ikke hjemme i PostNord-ligaen, det er helt klart, og jeg unner KIL å komme seg oppover i divisjonssystemet. 

- Jeg skulle gjerne ønske at jeg kunne ha bidratt enda mer, og at ting hadde blitt annerledes. Året i fjor var veldig kjedelig med koronasituasjonen og vi fikk det ikke til på banen. Det ble et mislykket år. Jeg håper som sagt at KIL kommer seg opp igjen til OBOS-ligaen, det har jeg trua på, avslutter Marklund. 

Vi ønsker Simon masse lykke til videre!

simonmarklund3
Simon i aksjon i KIL-trøya!
Simon1
Simon på festningen.

 

Annonse: