Nå er Harald tilbake på banen

Harald Holter har denne uken vært med på vanlige fotballøkter igjen etter operasjonen av idrettsbrokk i februar.

Annonse:

Harald Holter begynte smått å leke med ballen under treningsleiren i Spania. På mandag deltok midtbanespilleren på sin første ordentlige fotballtrening siden operasjonen.

Dessverre har sykdom satt Gruegutten ut av spill tirsdag, onsdag og torsdag, men i dag var Harald tilbake på banen. 

- Det er fantastisk godt. På mandag var jeg med på den første økta som jeg kan kalle en vanlig fotballøkt etter operasjonen og det var veldig moro, forteller Harald Holter.

- Jeg var nok litt overivrig og ville litt mye, så prestasjonsmessig var det ingen god økt, men det tenker jeg ikke så mye på nå. Nå handler det bare om å gradvis nærme seg mer og mer normal fotballtrening, sier en blid 21-åring. 

Harald har vært på sidelinjen i godt over en måned nå og har virkelig følt på det når resten av lagkameratene har trent for full maskin og spilt treningskamper.

- Det kribler i beina om dagen og jeg kjenner jeg har veldig lyst til å spille kamper igjen. Vi har jo en fin match i morgen hjemme mot Mjøndalen som jeg gjerne skulle spilt i. Det er kjedelig å se disse kampene fra tribunen, men det er nok fortsatt litt for tidlig for min del, sier midtbanespilleren videre.

Ting har foreløpig godt veldig bra for Harald etter operasjonen. Nå håper han å være tilbake i full trening veldig snart. 

- Målet er å være klar for noen minutter neste helg mot Strømmen, men det er mulig at det er litt optimistisk. Vi må nesten bare se an treningsuka som kommer litt. Men det hadde vært moro, avslutter Harald Holter.

Det betyr at Harald må se morgendagens kamp fra tribunen. Bli med han å se KILs kamp mot Mjøndalen på Gjemselund med avspark klokka 15.00!

Annonse: