Nytt styre klart: Høiland ny leder - Rimfeldt inn

Tirsdag avholdt KIL Toppfotball ekstraordinært årsmøte i Peisestua på Gjemselund.

Annonse:

Der ble valgkomiteens innstilling til nytt styre vedtatt.

Jon Inge Høiland er valgt som ny styreleder i ett år.

Nestleder Leif Næss var ikke på valg og fortsetter i sin rolle.

Med seg har de styremedlemmene Linda Opås (gjenvalgt for ett år), Karl Erik Rimfeldt (valgt for to år) og Ingunn Sørli (valgt for to år).

Varamedlem Stig Solbjør ble også gjenvalgt for ett år.

På bildet over kan du se Høiland og Rimfeldt – begge tidligere KIL-spillere – posere med lagbildene de selv var med på, fra henholdsvis 1998- og 1999-sesongen.

Ut av styret går leder Vegard Herlyng og styremedlem Anne Haug. De ble begge takket av med blomster og applaus for sin gode innsats for klubben på klubbens ordinære årsmøte. Det samme gjaldt valgkomite-leder Hans Kjensjord. 

Les protokollen og årsmøtepapirene ved å følge denne linken!

I kontrollutvalget var leder Jan Narvesen ikke på valg, mens Bente Ystenes ble valgt som medlem for to år. Inge Risbakken ble valgt til medlem for ett år.

Per Gunnar Dalløkken ble valgt for ett år som leder av valgkomiteen, mens både Baard Nordvang og Stine Lilleseth ble valgt som medlemmer for to år. Anne Haug ble valgt som varamedlem for ett år.

Avstemningen foregikk helt fri for dramatikk, og protokollen ble signert av to av klubbens medlemmer.

Les også: Udramatisk årsmøte

KIL Toppfotball gratulerer alle som ble valgt med sine verv. Vi ser frem til å samarbeide om å løfte klubben enda noen hakk i årene som kommer.

342061483_949176523185194_4237017980941340006_n.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: