Overgangsnyheter i administrasjonen

Jonas Krabseth har valgt å takke for seg i KIL for å gå over i en stilling i SpareBank 1 Østlandet. Erstatteren er allerede klar. Stein-Erik Stormoen kommer fra 15 år i ulike roller i mediebransjen, og tar over fra 1. juni.

Annonse:

Krabseth har jobbet i KIL som klubbens kommunikasjonsansvarlig siden 2019 og valgte tidligere i år å hoppe av livet i toppfotballen til fordel for en stilling hos SpareBank 1 Østlandet.

- Etter nærmere tre år i KIL konkluderte jeg i vinter at jeg ville prioritere annerledes fremover. Å jobbe innen toppfotball er altoppslukende, og når jeg fikk muligheten til å gå over i en spennende stilling hos SpareBank 1 Østlandet så var valget tøft, men jeg landet på at dette var rette timing og riktig retning for meg, forteller Jonas som hadde sin siste arbeidsdag på Gjemselund 30. april. 

- Jeg må få takke KIL for noen "annerledes-år". Å være en del av klubbhverdagen i KIL som har vært laget for min del hele livet har vært utrolig spennende, og jeg må få takke alle jeg har fått samarbeide tett og godt med i løpet av min tid. Alle frivillige, spillere, trenerapparatet og ikke minst de andre i administrasjonen har til sammen sørget for en varierende arbeidshverdag jeg setter stor pris på å få ha vært en del av, avslutter Krabseth.

KIL-sjef Espen Nystuen har arbeidet tett med Krabseth de siste årene, og synes det er synd - men forståelig at han nå velger nye utfordringer. 

– Jonas har gjort en strålende jobb for KIL og det er alltid synd å miste flinke personer. Samtidig har vi forståelse for at han har fått seg en annen veldig fin jobb med nye utfordringer. Det er en anerkjennelse for KIL å ha vært et springbrett videre for Jonas. Vi takker ham for innsatsen og ønsker ham lykke til videre, sier daglig leder Espen Nystuen.

Stormoen inn

Erstatteren Stein-Erik Stormoen er opprinnelig fra Rena. Han har senere bodd ti år i Hamar og nå sist elleve år i Oslo. 37-åringen har jobbet i ulike roller i mediebransjen de siste 15 årene.

Først som sportsjournalist i Hamar Arbeiderblad, før åtte år i VG ventet. Der jobbet han i to år på sporten og to år som frontsjef på VG.no, før han var med på å bygge opp innholdsmarkedsføringsbyrået VG Partnerstudio fra fem til over 30 ansatte og fra 0 til 111 millioner i omsetning på ca tre år.

Kommer inn: Stein-Erik Stormoen går inn i KIL-administrasjonen fra 1.juni. Foto: Privat.
Kommer inn: Stein-Erik Stormoen går inn i KIL-administrasjonen fra 1.juni. Foto: Privat.

De tre siste årene har han jobbet som journalist og vaktsjef, hovedsakelig med norsk fotball, hos rettighetshaver Eurosport.
 
– Jeg har lenge hatt et ønske og en drøm om å ta steget over på den andre siden og bli en del av en klubb. Derfor er jeg stolt, glad og ydmyk over å få sjansen til å utvikle meg, bidra med det jeg kan og lære hos en tradisjonsrik og fremadstormende klubb som KIL. Da jeg så at de søkte etter folk, tok det ikke mange timer før søknaden var sendt, sier Stormoen og legger til:

 – Som hedmarking har jeg alltid fulgt litt ekstra med på hva som skjer på Gjemselund, og selv om det for meg blir en ny by, føles det litt som å komme «hjem» likevel. Nå ser jeg frem til å bli bedre kjent med klubben og alle de fine og flinke folkene i og rundt den.

Samboeren har også fått seg jobb i byen, bolig på Kongsvinger er allerede kjøpt og Stormoen gleder seg stort til å komme i gang i ny jobb når oppsigelsestiden hos nåværende arbeidsgiver er over ved slutten av måneden.

– Dette er en svært sterk rekruttering for KIL. Det var en tøff prosess og mange gode kandidater, men av de syv som nådde opp til intervjurunden, var Stormoen den som skilte seg mest ut med sin brede erfaring og kompetanse. Han har en imponerende CV, og vi er veldig spente på å se hva han kan få til her hos oss i KIL, sier Nystuen. 

Annonse fra Obos-ligaen: