Collage Maker-07-Dec-2022-03.28-PM

Sesongkort-salget er åpent

Nå er det mulig å kjøpe sesongkort på Gjemselund for 2023.

Annonse:

Etter en særdeles god KIL-høst med kruttsterke resultater og en spennende kvalik, gleder vi oss til å bygge videre inn mot en ny sesong i OBOS-ligaen.

Ny trener er på plass. Det samme er en ny midtbanespiller, en ny assistenttrener og en rekke av de sentrale spillerne fra årets lag har satt pennen til papiret og blir med videre. 

Endelig kan vi også lansere sesongkortene for 2023. Salget er åpent!

Kjøp ditt sesongkort her!

Etter 1.1.2023:

  • Voksen 2100 kr.
  • Honnør 1800 kr.
  • Supporter 1500 kr.

For barn under 18 år blir det gratis inngang også kommende sesong.

Ønsker du likevel å sikre en fast plass på de øvrige feltene, kan det gjøres gjennom å kjøpe et sesongkort. Det kortet koster 500 kroner. Da er også barna sikret samme sete gjennom hele sesongen.

Kjøp ditt sesongkort her!

Nytt av året er at samtlige sesongkort må kjøpes gjennom systemet i TicketCo. Dette gjør vi for å gjøre prosessen ryddigere, mer oversiktlig og enklere for alle.

Skulle du imidlertid likevel ønske å få kortet rent fysisk til å putte i lommeboka, gi bort i gave eller vise frem på fest, finnes det en ny kategori - som ganske enkelt heter "plastkort" i den valøren du ønsker; voksen, supporter, honnør og barn.

Grunnet produksjonskostnader og merarbeid, har de en ekstra pris på 100,-.

Velger du denne kategorien, kan disse kortene hentes på Gjemselund. 

Skulle det også være behov for assistanse ved kjøp gjennom TicketCo, kan vi ved ledighet være behjelpelige med dette her på kontoret. 

Kjøp ditt sesongkort her!

Vi ses til en ny sesong med nye minner og triumfer i 2023!

Annonse fra Obos-ligaen: