Tap mot KFUM

KFUM vant 2-0 på Intility, og med det er sesongen over for KIL-gutta.

Annonse:

Med hundrevis av rødkledde på tribunen, og et KIL-lag som ønsket å raskt ta kontroll på oppgjøret så lå forholdene godt til rette for en fin KIL-kveld på Intility Arena i Oslo.

I åpningen så var det en tydelig stillingskrig ute på kunstgresset. Ingen av lagene kom seg til de store farlighetene, men det var KFUM som tok godt grep om oppgjøret utover i første omgang. Etter drøye 25 minutter kombinerte vertene godt utenfor vår 16-meter, og da Sortevik fikk levert en smart pasning til Brix, så tok hjemmelaget enkelt ledelsen 1-0.

Etter scoringen våknet KIL, men man hadde problemer med å holde ballen i laget. Nærmest var man kanskje en utligning etter 37 minutter, da Güven kom seg ned til linja og fikk slått 45 grader ut i boksen mot Pålerud. Høyrebacken fikk avsluttet mot det lengste hjørnet, men skuddet ble blokkert.

Rett etter sidebyttet så var det Güven sin tur. Spissen kom seg en mot en, og forsøkte å curle ballen bort i det lengste hjørnet. Dessverre så var ikke avslutningen nøyaktig nok, og forsøket gikk utenfor.

Utover i andre omgang så var det KIL som kontrollerte det meste, men de aller største mulighetene klarte man ikke komme seg til. Og når en KIL-scoring virkelig lå i luften, så fikk KFUM kontre inn 2-0. Da gikk nok luften ut av KIL-laget, etter en god periode som dessverre ikke endte i scoring.

2-0 ble også sluttresultatet på Intility, og oppsummert så skapte KIL for lite mot et godt KFUM. Vi ønsker Oslo-laget lykke til videre i eliteseriekvalifiseringen.

For KILs del er sesongen over i denne omgang. Det endte med en 5.plass i OBOS-ligaen, og en bråstans i kvalifiseringens 2.runde. Tusen takk til alle supportere, frivillige, samarbeidspartnere, spillere, trenere og alle andre i og rundt KIL for en enorm støtte og for en god KIL-sesong.

Hendelser:
8.min
Jevnspilte åpningsminutter. Den første muligheten får KIL. Güven får en god ball fra Vinjor, og får servert Marlinho. Avslutningen er derimot ikke mye å skryte av, men corner blir det på bortelaget. Den ender i et frispark til KFUM.

15.min
Stillingskrig på Intility, men ut av intet får KFUM ballen og får fyrt av fra rundt 12 meter. Skuddet går til siden for mål.

20.min
Hjemmelaget spilt seg varme nå. KFUM farlig igjennom, men blir avblåst for offside.

24.min
1-0 til KFUM. KIL roter det til for seg selv på egen banehalvdel. Sortevik finner Brix som får fyrt av forbi Ahamada.

26.min
KIL våknet litt til etter scoringen. Marlinho sender Güven i mellom, men KFUMs keeper rydder godt unna.

33.min
Nok et hjørnespark til KIL. Ender i lite.

37.min
KILs største mulighet så langt! Pålerud sender en god ball mot Güven som igjen serverer høyrebacken. Pålerud får fyrt av, men skuddet blir blokkert av et Kåffa-bein.

39.min
KIL mer inne i oppgjøret nå. Simon Marklund header fra rundt 13 meter, men avslutningen går utenfor.

43.min
Hjemmelaget får avsluttet fra rundt 20 meter, men Ali Ahamada sender ballen ut til hjørnespark. På den påfølgende corneren får KFUM nok en gang fyrt av, men godt til side for mål.

45.min
Pause på Intility. KFUM leder 1-0 etter en omgang der det er hjemmelaget som stod for de største farlighetene.

47.min
Mafi med en god ball mot Adem Güven som fosser nedenfor venstrekanten. KILs spiss får skjært inn og avsluttet, men ikke godt nok og på utsiden av mål.

57.min
KIL mer inne i oppgjøret nå. Både Vinjor og Marklund har hatt gode avslutninger etter sidebyttet.

62. min
Mafi fyrer av fra rundt 22 meter. Går et stykke over mål. KIL som styrer mye her nå.

68.min
KIL er gode nå. Marlinho med en herlig enkeltmannsprestasjon i forkant, men skuddet blir blokkert. På returen får riktignok Mafi slått godt inn på Güven som header godt mot KFUMs mål. Mål blir det riktignok ikke, men det nærmer seg…

71.min
Marlinho er en helt annen spiller nå. Fyrer av fra skrått hold, og vinner en corner.

74.min
KFUM spiller igjennom på høyrekanten og får slått inn. Der er Olden Larsen som får økt hjemmelagets ledelse til 2-0. Litt mot spillets gang og muligens en offside.

83.min
KFUM tar seg god tid nå.

90.min
Det ender 2-0 på Intility. Akkurat i det kampen lå og vippet, og mange ventet på en KIL-scoring så kontrer vertene inn 2-0. Da gikk luften ut av de rødkledde og KFUM kunne kontrollere inn seieren, og er sikret avansement i eliteseriekvaliken.

KFUM – Kongsvinger 2-0 (1-0)