Topp innsats og sterkt bortepoeng i lokaloppgjøret

KILs Gatelag leverte sin kanskje sterkeste prestasjon som lag - så langt - da de tok med seg ett poeng hjem fra Hamar.

Annonse:

HamKam - KIL 3-3 (1-1)

HamKam har hatt sitt gatelag i drift over mange år allerede, og våre naboer i det gode, gamle Hedmark har bidratt veldig med gode tips, gjestfrihet på klubbesøk og rådgivning i arbeidet med oppstarten av vårt lag her på Kongsvinger. 

Endelig skulle lagene også møtes til seriekamp, og det lå selvsagt litt ekstra i potten for flere når HamKam og KIL skulle gjøre opp om poengene. 

På treninga i går dukket Aria opp, og han hadde lyst til å være med på kamp også. Den tidligere Stabæk-spilleren bidro med masse vilje og innsats - og en takling som hindret baklengsmål - etter en rekordrask "overgang". 

I de tidligere kampene har det kanskje vært større forskjell på lagene, i den ene eller andre retningen, men i dag var det jevnt i en skikkelig fotballkamp. 

Nesten helt inn til pause sto det 0-0 og kampen vippet fra side til side. 

KIL scoret først, da Chris slo en fin corner som Robel styrte i kassa. Men hjemmelaget slo tilbake, og scoret like etterpå. 1-1 til pause og like langt. 

Også utover i kampen var det tett og jevnt, og det kunne bikket begge veier. Keeper Sabit reddet mesterlig et straffespark og et par ganger med sin litt urtodokse stil da han suste inn i beina på motspillere med ryggen først. Og flere ganger vartet KIL opp med strålende angrepsspill. 

Som da Espen - for dagen også meget stødig bussjåfør - på ett touch vakkert la tilbake til Kent som stormet fram og satte inn ett av sine to mål. 

Mot slutten av kampen fikk HamKam sin utligning, og det endte med poengdeling, forbrødring og ei helt suveren tacogryte. 

Takk for kampen!

Les også HamKams glimt i øyet-versjon: Det finnes hyggelige folk også på Kongsvinger

KILs lag: Sabit, Aria, Thomas, Benjamin, Leander, Chris, Kent (2), Joakim, Simen, Robel (1), Espen. 

PS! Neste uke er det ikke treninger som vanlig på Gjemselund. Da reiser nemlig laget til Bergen for å spille Nasjonal turnering. 

Annonse fra Obos-ligaen: