Tre nye år

KILs trofaste samarbeidspartner Baltic Trading forlenger avtalen med tre nye år.

Annonse:

Det jobbes iherdig mot en ny KIL-sesong og nok en partner har denne uken signert på en ny samarbeidsavtale. Denne gangen er det Baltic Trading AS som ikke bare har fornyet avtalen, men likegodt forlenget den med ytterligere tre år. Per Arne Claussen i firmaet var tydelig på hvorfor han ønsker å være en samarbeidspartner med KIL.

- KIL er laget i hjertet mitt, og det er det egentlig for hele min familie. Nå har det jo vært en vanskelig tid, men vi ønsker jo å bidra i både gode og dårlige tider, så får vi bare krysse fingrene for en sportslig opptur nå framover, fortalte Claussen etter at avtalen mellom partene var signert. 

Partnernivå

I forkant av fjorårssesongen gikk Baltic Trading AS opp til "Partnernivå", og det er også dette nivået samarbeidsavtalen ligger på de kommende tre årene. 

Få med deg alle KILs samarbeidspartnere og de ulike partnernivåene her

20782@2x

- Nå er vi veldig spent på den kommende sesongen, man kan jo knapt tape en eneste kamp hvis man ønsker å rykke opp. Så det blir nok tøft, fortsatte Claussen, og avsluttet med at man måtte være optimist.

- Jeg har jo tro på opplegget i klubben, og jeg føler meg sikker på at det er fullt mulig å bygge seg opp igjen. 

- Viktig samarbeidspartner

Det jobbes godt i KILs markedsavdeling om dagen, og Baltic Trading er en av flere samarbeidspartnere som i disse dager fornyer sin avtale med KIL. Det er markedsansvarlig Rune Lundgren fornøyd med.

- Baltic Trading er blitt en viktig samarbeidspartner for oss, og Per Arne (Claussen, red.anm) har jo vært en viktig støttespiller i mange år. Hjertet banker for KIL, og det er vi glad for, fortalte Lundgren.

Ønsker du å bli en av KILs samarbeidpartnere? Kontakt Rune på epost [email protected] i dag!

Annonse: