Tre seirer på rad - tredjeplassen er sikret

Mats Haakenstad satte inn 3-1-målet og kunne juble sammen med KIL-fansen bak målet på Consto. Mjøndalen ble slått, og Kongsvinger blir nummer tre.

Mjøndalen - KIL 2-3 (1-1)

KIL tok ledelsen ved Martin Hellan, men Mjøndalen rakk å utligne da Kristian Jahr ble skadet og før KIL rakk å sette inn en ny mann.

Dermed var lagene like langt til halvtid.

Etter pause fosset hjemmelaget ut av startblokkene, og en periode hang KIL i tauene, men med oppofrelse, kløkt og litt tur holdt de for dagen blåkledde unna.

Så fikk man se effekten av å ha en stor og bred stall. KIL byttet inn flere spillere som bidro til seieren.

Martin Hoel Andersen satte inn 2-1-målet, og Haakenstad kontret inn det tredje.

Da hjalp det lite at Mjøndalen scoret på en frisparkperle på overtid.

Tre seirer på rad var et faktum, og KIL reiser hjem fra Mjøndalen med tre poeng.

Mål: 0-1 Martin Hellan (14), 1-1 (40), 1-2 Martin Hoel Andersen (78), 1-3 Mats Haakenstad (87), 2-3 (90).

Slik stilte KIL: August Strömberg – Martin Hellan, Fredrik Holmé, Kristian Jahr (Haakenstad fra 41.), Lars Christian Krogh Gerson, Daniel Lysgård (Holter fra 80.) – Jesper Grundt (Moberg fra 64.), Eric Taylor, Martin Tangen Vinjor – Ludvig Langrekken (Holtan fra 80.), Adem Güven (Hoel fra 64.).

Innbyttere: Andreas Smedplass, Matias Aadnøy, Harald Holter, Vegard Leikvoll Moberg, Martin Hoel Andersen, Mats Haakenstad, Elias Myrlid, Joacim Holtan, Mikael Harbosen Haga.