Veflen på laget

Veflen Entreprenør forlenger sin samarbeidsavtale med KIL, og går inn som en av hovedpartnere for prosjekt HEL VED.

Annonse:

Veflen Entreprenør AS har vært en trofast samarbeidspartner av KIL i en årrekke, og nå har bedriften som har base på Skarnes, men som også er lokalisert i Oslo, forlenget sin avtale med klubben.

- Vi snakker med mange mennesker rundt omkring på Østlandet, og spesielt i Oslo, og når temaet Kongsvinger kommer opp så er det fotballen folk kjenner til. Har man et forhold til fotball så kjenner man til Kongsvinger. Det er KIL som er lokomotivet og det som gjør regionen kjent, forteller Hans Otto Veflen som er daglig leder i Veflen Entreprenør AS.

Et tema som Veflen brenner for er nettopp lokalfotballen, og de er inne på bidragssiden hos flere lokale klubber i regionen. Derfor var det Prosjekt HEL VED noe entreprenøren ønsket å være med på.

- Vi må si at vi er veldig positive til den rollen KIL har tatt i lokalfotballen, og spesielt prosjekt HEL VED som vi er store tilhengere av. Det er morsomt å være med dette, avslutter Veflen.

Veflen Entreprenør er også inne som støttespiller for sponsorcupen i fotball, som i år arrangeres lørdag 6.juni.

Brenner for lokalfotballen

Rune Lundgren i KIL er også strålende fornøyd med at Veflen Entreprenør fortsetter samarbeidet med klubben, men også spesielt måten de ønsker å støtte klubben på.

- Først og fremst er jeg veldig glad for at Veflen er med oss videre, men jeg er kanskje aller mest glad for at de viser et så brennende engasjement for lokalfotballen - noe de har gjort i mange år - og at de går inn som en av hovedpartnerne for Prosjekt HEL VED, forteller KILs markedsansvarlige.

Og fortsetter:

- Det er alltid hyggelig å ta en fotballprat med Hans Otto, og det er gøy at de fortsatt er med på laget, avslutter Lundgren.

Les mer om Veflen Entreprenør her!

Annonse: