- Vise stolthet

Eirik Mæland er tydelig på at man vil vise stolthet i årets siste seriekamp.

Annonse:

KIL tar i mot Ullensaker/Kisa til årets siste seriekamp i morgen kl 13.00 på Gjemselund, og selv om det på papiret er en ubetydelig kamp for begge lag så er KILs Eirik Mæland tydelig på at man i denne kampen skal vise at man har stolthet.

- Det er jo en ubetydelig kamp. Så det handler om å gå utpå banen å vise stolthet for klubben.

Med Espen Nystuen på tribuneplass er det nok engang Eirik Mæland og Toni Huuhka som skal ha lederansvaret fra KIL-benken søndag ettermiddag på Gjemselund. Det samme var situasjonen borte mot Grorud sist mandag, og etter at nedrykket var et faktum kan Mæland fortelle om en tung uke for alle i KIL.

- Det har vært noen tøffe dager. Veldig tøffe og tungt egentlig.
 

IMG_0857
- Det handler om å gå utpå banen å vise stolthet for klubben, forteller Eirik Mæland.

Mæland forteller også om en grundig evaluering kort tid etter tapet mot Grorud der både spillere, trenere og resten av støtteapparatet var involvert.

- Vi har evaluert ting ganske raskt dagen etter Grorud-kampen hvor vi hadde en veldig lang dag på Gjemselund. Vi fikk noen ærlige tilbakemeldinger fra både spillere, trenere og støtteapparat. Den prosessen har vært tøff - men ærlig.

Starten på noe nytt

Og selv om morgendagens kamp står mellom et nedrykksklart KIL, og et Ull/Kisa som allerede har sikret seg en fornyet kontrakt med OBOS-ligaen så er Mæland klar på at selv om kampen kan virke ubetydelig for mange, så er den svært viktig for KIL.

- For oss handler det om neste år og om de som ønsker å være her i klubben. Vi må legge et press på spillerne på akkurat den biten.

- Det handler om starten på noe nytt, avslutter Mæland.

Annonse fra Obos-ligaen: