- Vise stolthet

Eirik Mæland er tydelig på at man vil vise stolthet i årets siste seriekamp.

Annonse:

KIL tar i mot Ullensaker/Kisa til årets siste seriekamp i morgen kl 13.00 på Gjemselund, og selv om det på papiret er en ubetydelig kamp for begge lag så er KILs Eirik Mæland tydelig på at man i denne kampen skal vise at man har stolthet.

- Det er jo en ubetydelig kamp. Så det handler om å gå utpå banen å vise stolthet for klubben.

Med Espen Nystuen på tribuneplass er det nok engang Eirik Mæland og Toni Huuhka som skal ha lederansvaret fra KIL-benken søndag ettermiddag på Gjemselund. Det samme var situasjonen borte mot Grorud sist mandag, og etter at nedrykket var et faktum kan Mæland fortelle om en tung uke for alle i KIL.

- Det har vært noen tøffe dager. Veldig tøffe og tungt egentlig.
 

Mæland forteller også om en grundig evaluering kort tid etter tapet mot Grorud der både spillere, trenere og resten av støtteapparatet var involvert.

- Vi har evaluert ting ganske raskt dagen etter Grorud-kampen hvor vi hadde en veldig lang dag på Gjemselund. Vi fikk noen ærlige tilbakemeldinger fra både spillere, trenere og støtteapparat. Den prosessen har vært tøff - men ærlig.

Starten på noe nytt

Og selv om morgendagens kamp står mellom et nedrykksklart KIL, og et Ull/Kisa som allerede har sikret seg en fornyet kontrakt med OBOS-ligaen så er Mæland klar på at selv om kampen kan virke ubetydelig for mange, så er den svært viktig for KIL.

- For oss handler det om neste år og om de som ønsker å være her i klubben. Vi må legge et press på spillerne på akkurat den biten.

- Det handler om starten på noe nytt, avslutter Mæland.

Annonse: