Frivillig og arrangement

De frivillige er de viktigste støttespillerne til KIL. Bli med som frivillig du også!

Annonse:

Kongsvinger IL Toppfotball trenger mange frivillige til å bidra med arbeidskraft for å få hjula til å gå rundt. Dette gjelder både på hjemmekamper og andre arrangementer.

Arrangementsstaben i KIL Toppfotball består helt og holdent av frivillige medarbeidere – ingen er ansatt i KIL Toppfotball, men arrangementene gjennomføres i samarbeid med klubbens administrasjon, som til syvende og sist har ansvar for at alle funksjoner er dekket.

Jobben som gjøres er ubetalt og mange bruker noe av fritiden vår for å bidra til at KIL Toppfotballs seriekamper kan avvikles i henhold til Norges Fotballforbunds retningslinjer og regelverk. 

Ved hver hjemmekamp er det mellom 50 og 100 mennesker i aksjon; deriblant vakter, mediestab, billettselgere, VIP-verter, konferansier, dommervert, ballhentere, speaker, kamprapportansvarlig, fotografer og skribenter. Det er store og små oppgaver – mange detaljer skal være på plass – og sammen utgjør de frivillige en helhet som klubben ikke kan klare seg uten.

Noe av jobben foregår i forkant av kampene, men det meste skjer på selve kampdagen. Vi møtes noen timer før avspark og sørger for at alt er på stell før spillere, dommere og publikum ankommer stadion.

Noen av de frivillige er over gjennomsnittet engasjert i fotball, mens andre bare synes det er moro å være tett på der det skjer. Uansett er det et hyggelig og utpreget sosialt felleskap, der alle har glede av å møtes og å gjennomføre velsmurte arrangementer. 

Har du lyst til å være med å hjelpe til? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Markedsansvarlig
Rune Lundgren
+47 406 01 767
[email protected]

Arrangementssjef
Trond Larsen
+47 928 04 541
[email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: