Skapte gode opplevelser

KILs tradisjonsrike fotballskole i sommerferien ble en stor suksess for godt over 180 jenter og gutter i alderen seks til tolv år. I tre hele dager ble ungene inspirert og veiledet av KILs spillere.

Annonse:

Tradisjon tro arrangerte KIL fotballskole for jenter og gutter i alderen seks til tolv år hver sommerferie. Fotballskolen er på vei tilbake mot gamle høyder med nesten 200 deltakere i 2016. 

- Vi hadde en solid økning i forhold til antall deltakere fra årene før. Fotballskolen har blitt skikkelig populær og er på vei opp igjen. Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på produktet og jeg tror vi har klart å skape mange gode opplevelser gjennom dagene med fotballaktivitet, sier ansvarlig for fotballskolen, Erik Gusterud.

Rollemodeller

Fotballskolen er en av distriktets største fotballmønstringer og definitivt en god arena for fysisk aktivitet og sosialisering. Det er også en arena der ungene får knytte tettere bånd til KIL-spillerne.

Og spillerne, som var instruktører alle dagene, viste seg å være gode og viktige rollemodeller for entusiastiske jenter og gutter.

- KIL-spillerne var gode rollefigurer for barna og det var selvfølgelig gjevt å bli trent av Maikel Nieves, Martin Ellingsen eller en av de andre spillerne.

- Ungene spiste også sammen med spillerne og det ble mye lek og moro mellom fotballopplegget. Instruktørene gjorde en fantastisk jobb med å by på seg selv og spillerne har i så måte klart å knytte sterke bånd til framtidige KIL-spillere og supportere, sier Gusterud.

Sommerens høydepunkt

For noen av deltakerne var fotballskolen første møte med fotballen, mens andre var mer rutinerte. Forholdene lå til rette for god sportslig kvalitet og sosialt samvær uansett alder og rutine.

- Uansett alder så det ut som at alle storkoste seg og følte mestring. Fotballskolen var nok et av sommerens klare høydepunkter for deltakerne. Vi gleder oss til å se mange av de igjen i årene som kommer, avslutter Erik Gusterud.

Informasjon om KILs fotballskole i 2017 kommer nærmere. 

KIL Tine fotballskole

  • Fotballskolen arrangeres i skoleferien for jenter og gutter mellom 6 og 12 år

  • I samarbeid med Tine, Sparebanken Hedmark og en rekke andre

  • Tre dager med fotball

  • Varm og kald lunsj med drikke og frukt

  • Se www.kil.no for mer informasjon

Annonse: