Supersupporteren

Thomas Ramstad fikk prisen "Årets grævling" etter nok en fantastisk sesong!

Annonse:

Thomas Ramstad er KIL-supporter av hele sitt hjerte og primus motor i Kongsvinger Supporterklubb (KILSK). 

Under KILSKs årlige julebord mottok Ramstad prisen "Årets grævling" - og det helt fortjent. Supersupporteren har nemlig prestert like godt som spillerne på banen.

- Man har drømt om en cupfinale i alle år, og endelig klarte vi det. Vi kjempet også om opprykk hele veien. Dette har vært en av de beste sesongene noen sinne, mener Thomas Ramstad. 

Thomas Ramstad er en av KILs mest trofaste.
Thomas Ramstad er en av KILs mest trofaste.

- Møt opp

Ramstad er frontfigur i supportermiljøet. Han arrangerer aktiviteter, bussturer til bortekamper, organiserer supportersjappa og supporterpuben, og mye, mye mer. 

- Jeg skulle ønske det var flere folk her på seriekamper. Man ser jo hva som bor i byen og ligger latent her når vi kom til cupfinalen. Da var det 7000 KIL-supportere på Ullevaal. Det var utrolig stort, sier Ramstad.

- Men folk bør møte opp på Gjemselund også, legger supporteren til.

Roser klubben

Ramstad har fulgt KIL i en årrekke og roser nå klubben opp i skyene. 

- Folk i regionen setter veldig pris på at KIL driver sunt og godt. Det har blitt lagt ned en imponerende jobb. 

Det nærmer seg nytt år og ny fotballsesong. KIL jakter ny hovedtrener, men også flere spillere. Det er spennende tider i vente. 

- Alle er nok litt bekymret og synes nok det var litt leit at Pimenta forsvinner. Men jeg har mer tro på systemet, sier Ramstad.

- Klubben tenker langsiktig, delvis lokalt og fokuserer på utvikling. Trenere og spillere kommet og går, men det er et sterkt system i KIL og jeg stoler på at klubben henter inn gode folk. 

Vil utvikle supportermiljøet

Ramstad er en av flere som jobber aktivt med å skape et godt supportermiljø. Han ønsker nye velkommen på Felt J.

- Jeg ønsker at vi hadde vært mange flere enn det vi er på en vanlig seriekamp. Det har en stor betydning for spillerne at de har en god og solid supporterklubb i ryggen.

- Men jeg håper at denne sesongen kan bidra til å utvikle det. I Drammen så vi jo jordan folk gikk av hengslene. Det er et potensial her, mener Ramstad bestemt. 

Den yngre garderobe ønsker også velkommen på supporterfeltet, forteller Ramstad. KILSK har midler til å bruke på tribuneaktiviteter som tifo, pyro og lignenden. 

- Folk må komme å bidra litt selv. Vi må bli flinkere og da trenger vi flere hjelpere, sier Ramstad. 

Annonse: