Prosjekt hel ved i gang

Prosjekt hel ved er et samarbeidsprosjekt mellom KIL Toppfotball og de lokale breddeklubbene rettet mot ungdomsfotballen i regionen.

Annonse:

Fra og med i år har KIL og flere av de lokale breddeklubbene i regionen gått inn i et mye tettere samarbeid rundt spiller- og trenerutvikling.

Tidligere i januar ble det dratt i gang med trenerforum rettet mot barnefotball, hvor deltakerne også får godkjent NFF Grasrottrenerkurs.

I helgen var tiltaket rettet mot ungdomsfotballen i gang.

- Prosjekt hel ved er et spiller- og trenerutviklingstiltak som skal samle spillerne med størst potensial inn i en treningsgruppe som blant annet skal reise på Elitetiltak i regi av Norsk Toppfotball, forteller administrativ utviklingsansvarlig Erik Gusterud.

- I tillegg skal det også arrangeres forumer i forbindelse med øktene, som for øvrig skal holdes rundt omkring i distriktet. Det skal være en møteplass for både spillere og trenere, fortsetter han.

Treningsgruppa i 2020 vil bestå av spillere født i 2005 og 2006, samt et antall hospitanter født i 2007.

Prosjekt hel ved startet opp med uttakssamling inne i Kongsvingerhallen denne helgen. Lørdagen ble viet til 2005-modellene, mens søndagen skal brukes til 2006- og 2007-modellene. Spillerne som deltar er nominert inn fra sine respektive klubber.

- Det var mange som viste seg bra fram i dag. Vi gleder oss allerede til å ta imot flere lokale unggutter til trening i morgen, avslutter Erik Gusterud.

Les for øvrig mer om Prosjekt hel ved og KIL Toppfotballs samarbeid med de lokale klubbene her

IMG_8327
Erik Gusterud, Trond Furuberg, Øyvind Damhaug, Trond Amundsen og Johan Wennberg vil jobbe tettest på Prosjekt hel ved. Sistnevnte var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Jonas Krabseth
IMG_7761
Trond Furuberg er til daglig trener for ungdomslag i Grue. Foto: Ola K. Sommer
IMG_7695
KIL Toppfotballs Erik Gusterud veiledet de nominerte spillerne under dagens økt. Foto: Ola K. Sommer
IMG_7690
Johan Wennberg vil være en sentral person i Prosjekt hel ved! - Jeg har veldig trua på tiltaket. Det var mange som viste seg godt fram i dag, sa han etter dagens økt. Foto: Ola K. Sommer
IMG_7675
Det er nominert spillere fra 9 ulike lokale klubber inn til Prosjekt hel ved. Her er flere i aksjon i Kongsvingerhallen lørdag ettermiddag. Foto: Ola K. Sommer
IMG_7668
Flere Grue-gutter viste seg bra fram under samlingen. Foto: Ola K. Sommer
IMG_7665
Spillerne representeres fra alle kommunene i regionen! Foto: Ola K. Sommer

 

Annonse: