eSport: Behar Kovaci med videre

Behar Kovaci er klar for å tre på seg den røde drakta i nok en sesong.

Annonse:

Behar Kovaci imponerte stort i sin første sesong som kompetitiv FIFA-spiller, og det var aldri i tvil på om KIL ønsket å ha med seg Kovaci videre. Hovedpersonen selv er også godt fornøyd med å kunne signere en ny kontrakt med KIL. 

-Det føles riktig og godt å signere en ny kontrakt med KIL. Jeg hadde en fantastisk opplevelse med KIL forrige sesong, og jeg vil bygge videre på det denne sesongen, forteller han. 

Kovaci sin første sesong som komeptitiv fifa-spiller var en enorm opptur. KIL-spilleren gikk ubeseiret ut av gruppespillet, og sikret nesten på egenhånd avansement til playoff. Han fortsatte storspillet i playoffen, og hadde full kontroll mot Sandes Ulf, før han måtte gi tapt for en av Norges aller fremste fifa-spillere, Vålerengas Arkan Resul. Resul er foreløpig den eneste som har klart å slått Kovaci i eSerie-sammenheng. 

KIL-spilleren er nå klar til å prestere igjen, og gleder seg til den kommende sesongen i eSerien. 

- Den første sesongen gikk veldig bra. Jeg hadde alltid troa på meg selv, noe jeg også ville vise. Jeg er nå klar til å gi alt igjen etter et lite avbrekk. Har holdt meg igang og spilt fifa, men naturligvis ikke like mye som i begynnelsen. Nå prøver jeg imidlertid bare å finpusse spillet mitt og bli enda bedre, avslutter Behar Kovaci. 

Annonse fra Obos-ligaen: