eSport: - Selvfølgelig er vi skuffa

KIL spilte i går playoff til sluttspillet i eSerien. Stabæk ble for sterke i siste steg før avansement til sluttspillet, noe KIL-gutta ikke er helt fornøyde med.

Annonse:

Gårsdagen ble på mange måter preget av både oppturer og nedturer. KIL-gutta var svært nære på å ta seg videre til sluttspillet i Altibox eSerien, men det ble dessverre stopp på siste steg mot Stabæk. Selv sitter spillerne igjen med delte meninger. 

- Akkurat nå er det jævlig surt. Jeg er sykt skuffa over at vi ikke klarte å ta oss til sluttspillet. Likevel, det er masse positivt å ta med seg fra i dag. Jeg taper bare en kamp i eSerien denne sesongen, og det mot en så god spiller som Arkan. Det må jeg nesten si meg fornøyd med. Når det er sagt, så har jeg fortsatt mye å lære som FIFA-spiller, og jeg gleder meg til å fortsette og utvikle meg, forteller Behar Kovaci. 

Martin Thuve synes lagkameraten oppsummerer dagen godt. 

- Det er alltid surt å tape kamper, og det er kanskje litt ekstra surt når du er så nære som vi var i dag. Personlig synes jeg at jeg klarer meg bedre i dag enn jeg gjorde i gruppespillet. Samtidig er det veldig betryggende for meg å ha en så god lagkamerat som det Behar er. Selv om vi begge to er skuffet nå, så skal vi ikke se bort ifra at vi har hevet prestasjonene betraktelig fra forrige sesong. Da røk vi ut av gruppespillet, og havnet vel sist i gruppen, så det å ta seg videre fra gruppen, og være så nære som det vi er i å ta en av de åtte plassene som sikrer sluttspill, vil jeg si er en god prestasjon. Vi kommer styrket ut av denne sesongen, og det er rom for utvikling her i KIL, for det er ingen tvil om at det er et stort potensiale her, forteller en reflektert Martin Thuve. 

Til tross for at det er kjipt å ryke ut selv, skal gutta gjøre det meste ut av dagene her i Bergen, og gleder seg samtidig til fortsettelsen innen eFotballen.

- Vi skal nyte den siste dagen her nå på sluttspillet, og støtte gutta som skal i aksjon i sluttspillet. Jeg synes Vålerenga så sterke ut i går, så det blir spennende å se om de forvarer tittelen, eller om noen av de andre lagene vipper de ned fra tronen. Vi mottok god støtte, spesielt i den siste kampen vår i går, så i dag er det vår tur til å backe gutta som skal spille. Og etter helgens sluttspill er det bare å glede seg til neste sesong av eSerien, for da skal vi komme enda sterkere tilbake! avslutter Behar Kovaci. 

Alle kampene i dagens sluttspill kan ses gratis på dplay.no fra kl. 13:00. 

IMG_6401
FOTO: Ola Krogstad Sommer.
IMG_6567
Selv om det ikke gikk veien for KIL-gutta, tar de det likevel med et smil. FOTO: Ola Krogstad Sommer.

FOTO hovedbilde: Ola Krogstad Sommer. 

Annonse fra Obos-ligaen: