Ny eSport-utøver

Behar Kovaci er det nyeste tilskuddet til KILs eSport-lag!

Annonse:

I dag har Behar Kovaci satt penn på papir, og blir dermed et nytt tilskudd i eSport-laget. Kovaci gikk seirende ut av sommerturneringen som ble arrangert på Kongssenteret, og imponerte her slik at han nå har blitt tilbudt kontrakt. Selv er hovedpersonen godt fornøyd med å kunne kalle seg en eSport-utøver.

- Jeg hadde ikke sett for meg å signere en kontrakt med en klubb for å representere de i eSport. Men jeg er veldig fornøyd med å ha signert for KIL, og det er godt å kunne kalle seg en eSportutøver. Dette er noe jeg ser frem til, forteller Kovaci.

For mange er det en guttedrøm å kunne spille FIFA i en slik setting. Det samme gjelder selvfølgelig for KILs nye spiller.

- Hadde jeg gått et år eller to tilbake i tid, hadde jeg ikke trodd at jeg nå har skrevet kontrakt som gjør at jeg kan representere KIL i Altibox eSerien. Dette er på mange en liten guttedrøm som går i oppfyllelse. Jeg har egentlig aldri spilt FIFA på et så seriøst som dette, men da jeg meldte meg på turneringen på Kongssenteret, og vant, så ga det mersmak. Jeg er klar for å utvikle meg som spiller i KIL, og vil gjøre alt jeg kan for at KIL skal gjøre det best mulig i den neste sesongen av eSerien, forteller han sympatisk.

Det er ventet at det skal gjøres endringer i hvordan eSerien blir lagt opp og arrangert. Tidligere var det 85-rated som gjaldt, men dette formatet skal endres til det vi er mer vant med fra verdensbasis, nemlig FUT (FIFA Ultimate Team).

- Det gleder meg å se at de har endret formatet fra 85rated til FUT denne sesongen. Jeg tror det blir bra for alle involverte. FUT er mer seervennlig, og det gir oss spillere en mulighet til å ha en mer taktisk tilnærming til spillet vårt, avslutter Behar Kovaci.

Annonse fra Obos-ligaen: