3-3 i lokaloppgjøret mot Sander

KIL 2 og Sander delte poengene i mandagens 4. divisjonskamp på Gjemselund.

Annonse:

Gjestene kom seg tidlig til en stor mulighet, men det var KIL 2 som scoret først. Etter elleve minutter sendte Daniel Lysgård en perfekt ball til Sondre Løvberg som satte ballen i mål til 1-0.

Sander - som kjempet som løver gjennom hele kampen - utlignet til 1-1 på corner etter nitten minutter. Bautaen Joakim Fjeld stanget inn scoringen.

Etter halvspilt førsteomgang fikk Sander straffe. Straffen var helt korrekt, men en KIL 2-spiller skulle hatt frispark i forkant. Andreas Lundgren var sikker fra straffemerket. 1-2 på Gjemselund.

Etter hvilen avsluttet Masi i tverrliggeren, før han minutter senere fikk satt inn 2-2-scoringen etter målgivende av Alexander Håpnes.

Even Bydal hadde også et skudd i tverrliggeren, men like etterpå sendte Håpnes KIL 2 i ledelsen 3-2.

Fjeld utlignet imidlertid for Sander fem minutter før full tid. Gang Dongwan hadde et godt frisparkforsøk like før slutt, men det ble ikke flere scoringen mandag kveld. Dermed endte kampen med 3-3 og poengdeling.

KIL 2 - Sander 3-3 (1-2)