Adem klar for å senke Notodden

KILs toppscorer var matchvinner borte mot Notodden i fjor, og sikret også en 1-0-seier i sesongens første seriekamp. Nå er han klar for nye mål – og ikke minst 3 poeng.

Annonse:

Med 16 fulltreffere så langt i sesongen (inkl. NM) har Adem Güven i år vist at han fremdeles er den målgarantisten han har vært for KIL i en årrekke. Nå er han klar for bortekamp mot Notodden onsdag.

Notodden ligger farefullt nede på en 13.plass før morgendagens kamp, og Adem er sikker på at det blir en vrien kamp.

- Notodden så kanskje litt svake ut i våres, men nå føler jeg de har løftet seg noen hakk. Så det er helt klart en utfordrende kamp som venter oss i morgen, forteller KILs toppscorer. De har ikke vært så gode på hjemmebane, men statistikk hjelper oss ingenting, fortsetter han.

Det ble et 1-1-resultat mot Aafk på lørdag, og dagene frem til morgendagens kamp har stort sett gått til restitusjon kan spissen fortelle videre.

- Det er lite nytt vi kan lære oss på disse få dagene i mellom, så nå har det handlet om restitusjon og kampforberedelser for å få kroppen klar til nye 90. minutter, sier Adem.

Adem forteller videre at det er godt å kjenne at kroppen klarer matcher så tett etter hverandre, selv om han ikke er 20 år lenger.

- Vi har fått til et bra opplegg sammen med trenere og resten av støtteapparatet. Litt tilpasset trening for min egen del, samtidig som jeg har trent veldig godt har sørget for at kroppen har fungert veldig bra i år, sier Adem.

Med ny spissmakker på topp i form av Shuaibu Ibrahim de siste to kampene så forteller KILs spiss videre at det har gått raskt å komme seg tilbake til samarbeidet som fungerte så godt i 2018.

- Det er moro å ha tilbake Ibrahim, og det gir oss enda sterkere konkurranse på topp. Det er også gøy å se at han har åpnet med to mål på sine to første kamper, sier KILs spiss videre.

markus
Det er god konkurranse på topp om dagen. Markus Aanesland vet også godt hvor målet står, og puttet to flotte mål for KIL 2 på søndag. Får han muligheten mot Notodden?

- Det er egentlig det samme for meg hvem som scorer, så lenge vi scorer mål. Nå er det god stemning i laget, og vi er godt forberedt på hva som venter oss. Vi er klare for 3 nye poeng, avslutter Adem Güven.

Annonse fra Obos-ligaen: