Årets første seier

Gi meg en K! Gi meg en I! Gi meg en L! Årets første trepoenger i boks etter en solid borteseier av KIL-gutta.

Annonse:

KIL fikk en drømmestart på kampen borte mot Strømmen på Strømmen stadion. Allerede etter tre minutter spilte Maikel Nieves flott igjennom til Mats Cato Moldskred som sikkert satte inn 1-0 til KIL.

Et KIL-lag i høyt press var det førende laget i kampen utover i omgangen. Moldskred hadde etter hvert også en god mulighet til å doble ledelsen etter åtte minutter.

Strømmen hadde forholdsvis lite å stille opp med, men hadde to farlige skudd og et frispark. KIL ledet fortjent 1-0 til pause.

Rett etter pause hadde Moldskred alle sjansers mor til å score etter bra forarbeid av Nieves. Det ble ikke scoring, men det tok ikke mange minutter før KIL doblet ledelsen.

Og fra langt inne på egen banehalvdel satte Maikel inn 2-0 for KIL på utsøkt vis. Spanjolen utnyttet at Strømmens keeper stod langt ute og fikk god hjelp av vinden, men for en utsøkt scoring av Nieves.

Strømmen kom seg like etter til en farlig avslutning, men også Martin Ellingsen ladet kanonen i andreomgang. Bra redning av hjemmelagets keeper.

Hjemmelaget skapte etter hvert flere farlige sjanser, men Aleksey Gorodovoy hadde god kontroll på det meste.

Etter 77 minutter scoret KIL og kaptein Ellingsen 3-0. Moldskred ble spilt fri og fikk lagt ballen ut igjen til Ellingsen som sikkert satte inn KILs tredje for dagen.

Fem minutter før full tid scoret innbytter Niklas Castro 4-0 for KIL. Spissen ble spilt gjennom og Castro gjorde ingen feil alene med keeper.

KIL hadde vært gode fra første minutt på Strømmen stadion og vant til slutt overbevisende 4-0. Årets første seier i OBOS-ligaen 2017 for KIL!

Strømmen – KIL 0-4 (0-1)
Strømmen stadion
505 tilskuere

Gult kort: Ulrich Ness, Markus Brændsrød, Strømmen. Adrian Ovlien, Aleksey Gorodovoy, Fredrik Sjølstad, Martin Ellingsen, Markus Skjellum, KIL.

Mål: 0-1 Mats Cato Moldskred (3), 0-2 Maikel Nieves (57), 0-3 Martin Ellingsen (77), 0-4 Niklas Castro (85)

KIL (4-4-2): Aleksey Gorodovoy – Fredrik Pålerud, Adrian Ovlien, Markus Skjellum, Jørgen Richardsen – Harald Holter, Fredrik Sjølstad (Martin Vinjor fra 62.), Martin Ellingsen, Maikel Nieves (Dylan Murnane fra 82.) – Mats Cato Moldskred, Pär Ericsson (Niklas Castro fra 80.)

Benken: Simen Lillevik, Dylan Murnane, Martin Vinjor, Johan Wennberg, Jørgen Kolstad, Niklas Castro