Besøkte Malmö FF

KIL har denne uken vært på besøk hos de regjerende svenske mesterne.

KILs Rune Lundgren og Erik Gusterud besøkte denne uken den svenske storklubben Malmö FF. De lyseblå ble i fjor svenske mestre for andre året på rad.

Besøket omhandlet i stor grad markedsarbeid, B2B-konsept, kommunikasjon og arrangement. Lundgren er meget fornøyd med besøket i Malmö.

-  Det var veldig moro å bli tatt så godt imot av en av Skandinavias største klubber. For oss er det viktig for at vi skal ta et steg videre når det gjelder vårt eget arbeid. Vi må lære av de beste. Malmö FF er en av de beste, sier KILs markedsansvarlig.

Det er nok få likhetstrekk mellom KIL og Malmö FF, foruten at begge har spilt mot Juventus ute i Europa og at Jon Inge Høiland har spilt for begge klubbene. 

De lyseblå omsatte for rundt 250 millioner kroner i 2016. 

- Forskjellen på klubbene er store, men de har et meget spennende tankegods som det er mulig å lære av. De er svært bevisste rundt arbeidet sitt. For en klubb som KIL er det svært viktig å knytte kontakter og søke impulser for å utvikle oss som klubb.

KIL ble tatt svært godt imot av Magnus Svensson og Ulrika Skoglund i Malmö FF. 

- Vi takker Magnus og Ulrika for måten vi ble tatt imot på og for å dele tankegodset sitt. Det blir spennende å holde kontakten videre, avslutter Rune Lundgren.

Annonse fra Obos-ligaen: