Billettinformasjon: KIL - Øygarden

Det er nå vi trenger vår 12.mann! Les mer om hvordan du sikrer deg billetter til KIL - Øygarden mandag 3.august.

Annonse:

Mandag 3.august kl 18.00 er det klart for nok en seriekamp på Gjemselund. Motstander er Øygarden.

Per i dag er det kun tillatt med 200 tilskuere, og med denne begrensningen har vi valgt å prioritere våre sesongkortinnehavere.

Slik fordeles billettene:

146 billetter blir fordelt mellom sesongkortinnehavere hos samarbeidspartnere og privatpersoner. 30 billetter går til sesongkortinnehavere Felt J (KIL Supporterklubb), og 20 billetter til barn/ungdom under 18 år. To billetter går også til KILs æresmedlemmer, og to til Sparebank1 Østlandets Sofakonkurranse.

Har du enda ikke kjøpt sesongkort så har du fremdeles muligheten til det, men vil da bli med i trekning om de 146 billettene på lik linje som andre sesongkortinnehavere.

Har du kjøpt sesongkort som privatperson?

Har du kjøpt sesongkort til 2020-sesongen, og ønsker å benytte deg av muligheten til å komme på kamp ber vi deg registrere deg i skjemaet under. Siste frist for registrering er torsdag 30.juli kl 13.00.

Er du under 18 år?

Benytt skjemaet under og informer om at du er under 18 år i kommentarfeltet. Har du ikke kjøpt sesongkort er du allikevel med i trekningen, da vi ikke selger sesongkort til de under 18 år.

Vi understreker at billett er personlig. Og kun registrerte får inngang til kampen.

Har du sesongkort via en samarbeidspartner?

Har du sesongkort som samarbeidspartner med KIL? Vi tar kontakt med alle per epost med mer informasjon.

Vi vil på bakgrunn av registrerte sesongkortinnehavere foreta en trekning om de 146 plassene, og hver enkelt vil bli kontaktet av klubben dersom man er blant de som er trukket ut for å se KIL - Øygarden. Du bekrefter samtidig at du vil opptre i tråd med gjeldende smittevernsregler. Vi vil foreta en ny registrering og trekning før neste hjemmekamp.

Spørsmål bes tas med markedsansvarlig Rune Lundgren på tlf 406 01 767.

Skulle du få billett til kampen, men oppleve tegn til luftveisinfeksjon/feber – bli hjemme!

Annonse fra Obos-ligaen: