- Blir spennende å se hvordan vi står

Christian Røer og resten av gutta ser fram til å øve seg mer. - Det blir spennende å se hvordan vi står i forhold til dem, sier KIL-spilleren.

Annonse:

Onsdag flyttet KIL-gutta beite fra San Pedro del Pinatar til La Manga. Laget fortsetter oppholdet i Spania fram til onsdag 1. mars. 

I morgen spiller KIL sin andre treningskamp her nede. FK Jerv står på motsatt banehalvdel.

KIL-gutta har kommet godt i gang på flotte gressbaner på La Manga.
KIL-gutta har kommet godt i gang på flotte gressbaner på La Manga.

- Vi har hatt noen veldig gode dager på Pinatar, men det er kjempefint å komme til La Manga. Det er bedre gressbaner her og været begynner å komme seg, sier Christian Røer. 

Ålreit følelse

KIL-forsvareren fikk tillit fra start i tirsdagens kamp mot sørkoreanske Seongnam FC. 

- Personlig sitter jeg igjen med en ålreit følelse. Det var fint for meg å starte og jeg følte jeg spilte en ålreit kamp, sier den lokale 20-åringen. 

Men selv om KIL ledet kampen 1-0 og var gode i perioder, tapte vi kampen til slutt 1-2. 

- Det var mye positivt, i hvert fall i førsteomgang. Men vi lar Seongnam ta over litt for mye etter pause. Først og fremst tar vi oss med mye bra kombinasjonsspill fra førsteomgangen videre, sier Røer videre. 

Første test mot OBOS-motstand

I morgen spiller KIL sin første treningskamp mot OBOS-liga-motstand. 

- Spennende. Vi har ikke møtt noen OBOS-lag ennå, og det blir spennende å se hvordan vi står i forhold til dem.

KILs prestasjoner og resultater i årets tøffe treningskampprogram har vært varierende, men gutta tar nye steg hele tiden. 

- Vi har fokus på innholdet i prestasjonen. Hver dag er et steg i riktig retning. Når vi kommer til 4. april skal vi være på topp. 

- Vi skal bruke resten av oppholdet her godt. Forholdene ligger til rette for å få øvd oss veldig godt. Vi ser fram til fortsettelsen, avslutter Christian Røer. 

Annonse fra Obos-ligaen: