- Blitt glad i klubben

Martin Lundal takker for seg etter 2 år i KIL. - Jeg har blitt veldig glad i klubben, sier 24-åringen.

Annonse:

Det har lenge vært kjent at Martin Lundal ikke fortsetter i KIL-trøya neste år. Trønderen skrev nemlig tidligere i år under for Ranheim fra 2020-sesongen.

- Det har vært 2 fine år. Jeg har blitt veldig glad i klubben, og folkene i og rundt klubben. Jeg har fått mange nye venner, og det er på en måte litt trist at man ikke skal tilbake til Kongsvinger etter jul, forteller Martin Lundal på telefon fra Trondheim.

Midtstopperen kom fra Nardo rett før sesongstarten i 2018. Totalt har han spilt 37 kamper for KIL.

- Det var veldig kult å være KIL-spiller, spesielt nå på slutten av sesongen. Vi vant siste kampen mot Jerv, og selv om det var liten sjanse for at vi gikk til kvalik, så tok vi en 5. plass. Det var gøy å spille den kampen og ikke minst å score mål, sier Lundal videre.

Og fortsetter:

- Det var ekstra kult å spille mot Sogndal på Gjemselund. Det var en ekstra ramme rundt kampen. Bluss, røyk og god støtte fra tribunene. Det var en kul opplevelse.

Lundal tar med seg mye læring etter 2 år i de dype skoger når han nå vender hjem til kjente trakter.

- Jeg tar med meg profesjonaliteten. Det er en spillergruppe og en klubb som kjenner til toppidrett. Fått kjent på den kulturen, og jeg selv har lært masse av det, og tatt mange steg. Rett og slett blitt mer profesjonell, sier han. 

24-åringen får et gjensyn med gamle lagkamerater og Gjemselund i neste års OBOS-ligaen. 

- Ranheim var i Eliteserien når jeg signerte, men jeg har trua på at vi kan gjøre det bra i OBOS-ligaen neste år. Ambisjonen min er at vi skal opp igjen, sier han.

- Jeg ønsker å takke alle i klubben, rundt klubben og supportere. Takk for 2 fine år. Det blir artig å se igjen gamle kjente på Gjemselund neste år, og det blir på en måte ekstra viktig å vinne den kampen, avslutter Martin Lundal med et stort glis. 

KIL-sjef Espen Nystuen ønsker å takke Martin for tiden i KIL, og samtidig ønnske han masse lykke til i Ranheim. 

- Ønsker å takke Martin for hans bidrag i KIL i 2 år. Martin kom til oss fra Nardo rett før sesongen i fjor. Han har utviklet seg veldig bra i perioden hos oss. Han har tatt store steg når det gjelder profesjonalitet og holdninger. I tillegg er han en meget godt likt person på grunn av hans behagelige væremåte og fine personlighet. Vi kommer til å savne Martin, og ønsker han masse lykke til i Ranheim. 

Her kan du lese saken som ble skrevet da det i august ble klart at Lundal hadde signert for Ranheim. Her forklarer 24-åringen mer om årsakene til valget. 

Annonse fra Obos-ligaen: