Bodø/Glimt snudde og vant

KIL ledet til pause, men Bodø/Glimt vant til slutt 3-2 etter at Adem Güven på nytt tente håpet om poeng i kampens siste spilleminutt. - Til tider veldig bra, sier Eriksen.

- En veldig god følelse etter førsteomgang. Vi får ned ballen og vi spiller. Vi har virkelig lyst til å spille fotball. Det ser til tider veldig bra ut, sier hovedtrener Hans-Erik Eriksen.

Selv om Bodø/Glimt åpnet kampen best, var det KIL som tok over få minutter inn i kampen.

KIL spilte langs bakken og vartet opp med flere gode angrep på Aspmyra. Selv om hjemmelaget hadde en god mulighet på en kontring etter halvtimen, var det KIL som tok ledelsen.

Adem Güven satte sikkert inn en retur etter et skudd fra Christian Røer til 1-0 etter 33 minutter.

- Etter pause blir det litt mye overgangsspill, og det passer oss dårligere enn Bodø/Glimt. Den perioden skader oss veldig, fortsetter treneren.

Etter hvilen fikk hjemmelaget uttelling. Gultrøyenes kaptein, Trond Olsen, utlignet til 1-1.

Etter utligningen så er det sisteskanse Aleksey Gorodovoy som holder KIL i ledelsen etter en flott strafferedning.

Men etter 60 minutter så scoret Kristian Fardal Opseth for hjemmelaget. Samme mann la på til 3-1 fem minutter senere.

I kampens siste spilleminutt reduserte Güven til 2-3. KIL fortsatte presset etter reduseringen, men tiden rant ut. KIL tapte dermed 2-3 i årets første seriekamp på Aspmyra.

Bodø/Glimt – KIL 3-2 (0-1)