eSport: Playoff i morgen

I morgen er det duket for playoff i Altibox eSerien. Motstander er Mjøndalen.

Annonse:

KIL-gutta gjorde den nødvendige jobben forrige uke, og sikret seg dermed 14. plassen som ga playoff-plass. 14. plassen mører 7. plass, som til slutt ble Mjøndalen. Bruntrøyene lå lenge an til å klare en topp 6 plasseringen, men svake resultater på den siste kampdagen gjorde at Mjøndalen-gutta måtte ta den lengre veien via sluttspill dersom det skal bli noe playoff. Mjøndalen trengte ett poeng i kampene mot Brann og Vålerenga, men kom ut av det med null poeng. 7. plass og playoff var dermed et faktum da Tromsø vant begge sine kamper og snek seg ett poeng foran. 

Utvalgte kamper vil bli vist på DPlay og https://www.twitch.tv/efotball_norge/. Vi streamer kampen på vår twitch-kanal https://www.twitch.tv/kiltoppfotball/, dersom kampen vår ikke vises på eSeriens kanaler. Mer informasjon om dette kommer når kampoppsettet blir gitt ut. 

Sterk motstand i Mjøndalen 

Morgendagens motstandere har vært et av de mest jevne lagene i Norge, siden oppstarten av eSerien. Etter seriespillet sto Mjøndalen med 25 poeng etter de 16 kampene (8-1-7). Fasit er en 4. plass og en 3. plass i de to første sesongene, noe som er meget respektabelt. Samtidig tyder dette på at Mjøndalen er farlige når det er snakk om utslagsspill. Duoen Martin Landstad Pedersen og Jørgen Haugeland er to meget habile spillere, som over to kamper er vanskelige å slå. Likevel har KIL allerede slått Mjøndalen denne sesongen da lagene møttes i seriespillet. Da endte det 4-3 sammenlagt til KIL, i en jevn kamp der Mats Bergstrøm og Behar Kovaci til slutt trakk det lenste strået. 

Dermed håper vi på å gjenta bragden fra tidligere denne sesongen. Kampen mot Mjøndalen starter 18:05 i morgen.

De øvrige kvartfinalene spilles også 18:05: 

Kongsvinger - Mjøndalen 
HamKam - Start 
Brann - Ranheim 
Sandnes Ulf - Stabæk

Det skal også spilles semifinaler og finaler denne kvelden. Kampstart på disse er henholdsvis 19:15 og 20:25. I semifinalene møtes følgende:  

Vinner av kamp 1 - Vinner av kamp 2 
Vinner av kamp 3 - Vinner av kamp 4  

Vinnerne av disse to oppgjørene møter hverandre i finale. De to beste lagene i playoffen går til sluttspllet. 

Følg oss i våre sosiale medier: 

Twitch:https://www.twitch.tv/kiltoppfotball/
Twitter:https://twitter.com/KILeFotball
Instagram:https://www.instagram.com/kiltoppfotballesport/

esport - 2020

 

Annonse fra Obos-ligaen: