Fem lokale fra start

KIL stiller med hele fem lokale gutter fra start mot Jerv på Gjemselund i kveld.

Annonse:

KIL-gutta tar imot Jerv til ny kamp i OBOS-ligaen på Gjemselund i kveld. Og det med et lag bestående av fem lokale gutter.

Ali Ahamada sliter med skulderen sin og Stian Bolstad med låret sitt. Derfor står 2001-modellen Andreas Smedplass fra Flisa i mål fra start.

På høyrebacken starter Fredrik Mani Pålerud fra Finnholt og i midtforsvaret finner vi Christian Røer fra Disenå.

Harald Holter fra Grue fortsetter på midtbanen. Regner vi med Martin Vinjor, som har gått gradene i KIL Toppfotball-systemet, som også starter på midtbanen til KIL i dag, så betyr det fem lokale spillere fra start. 

- Laget som starter er ganske likt som forrige helgen. Forskjellen er at Martin Vinjor har kjempet seg inn og gjort seg fortjent til startplass, sier hovedtrener Vitor Gazimba.

- Det betyr at vi har fire, faktisk fem lokale spillere om vi regner med Martin, fra start i kveldens kamp. Det er strålende for klubben, fortsetter han.

- Hvordan lag møter vi i Jerv?

- Alle kamper i OBOS-ligaen er tøffe og tette. Jerv spiller med fem i bakre rekker. Det er alltid vanskelig å møte. Det kreves at vi er tålmodige. Vi er klare til kamp og vi gleder oss, svarer Gazimba. 

KIL (4-3-3): Andreas Smedplass - Fredrik Mani Pålerud, Edvard Skagestad, Christian Røer, Iman Mafi - Landry N'Guemo, Harald Holter, Martin Vinjor - Jonas Rønningen, Adem Güven, Simon Marklund

Benken: Stian Bolstad, Ville Jalasto, Sylayman Bojang, Mathias Gjerstrøm, Marlinho, Markus Aanesland og Lucas Morais. 

Annonse fra Obos-ligaen: