FIFA-gutta klare for ny runde!

I morgen spilles sesongens tredje serierunde i Altibox eSerien. - Vi bør hente seks poeng.

Annonse:

KIL har hatt en tung start på denne sesongen i Altibox eSerien, og jager fremdeles flere trepoengere. Med tap mot HamKam, Raufoss og Vålerenga sist torsdag ble det en bitter affære for Behar Kovaci og Mats Bergstrøm som representerer KIL i Altibox eSerien. Før den tredje spillerunden i eSerien er det kun Odd som ligger bak KIL på tabellen, og det kun på svakere målforskjell.

Ønsker seks poeng - minst

Gutta er klare på at sesongstarten har vært skuffende, og Mats Bergstrøm, som signerte for KIL i forkant av årets sesong er fast bestemt på at ting kan snu raskt for laget:

- Det har vært en skuffende sesongstart, men vi må bare kjempe på videre. Jeg veit at vi er gode nok, og vi kommer til å reise oss igjen.

Og om morgendagens tre spennende kamper er Bergstrøm klar på hva målsetningen for de tre kampene er:

- Morgendagens runde byr på noen fine kamper hvor jeg mener vi bør hente minst seks poeng.

Og Behar Kovaci er selvfølgelig enig med sin lagkamerat:

- Sesongstarter har vært dårlig, men vi skal klare å heve oss! Nå har jeg spilt mye FIFA i det siste, og terpa nye og gamle taktikker: Samt prøvd å lære av feilene jeg har gjort tidligere så jeg ikke gjør samme feil igjen.

Og om noen skulle tvile på KILs FIFA-ferdigheter så er Kovaci krystallklar på at både laget har mye i seg:

- Vi har en god del ferdigheter i oss, nå må vi bare klare å legge alt fra oss og vise alle hva vi er gode for. Bare spille vårt spill, så kan vi klare å slå alle lagene vi møter.

Kampene kan du se direkte på KILs twitchkanal og på KILs facebooksider.

esport - 2020
KILs samarbeidspartnere innen esport er hovedpartner Sparebank1 Østlandet, samt Eidsiva og Melby Maskin.

KILs motstandere - 3.spillerunde

Tromsø kl 18.05
Laget fra Nordens Paris har kapret 8 poeng på sine fem første kamper, og befinner seg litt i ingenmannsland på tabellen. 2-2-1 med seire mot Ranheim og Jerv, uavgjort mot Stabæk og Sandefjord, og tap mot tabelltopp Vålerenga er kort oppsummert gode resultater for TIL.

Sjekk ut mer om Tromsøs eserielag her.

Mjøndalen kl 19.05
I kveldens andre kamp venter Mjøndalen. 2-1-2 og 7 poeng er er fasiten for de brunkledde. Seierne kom mot Jerv og Øygarden, uavgjort mot Stabæk, og tap mot Ranheim og Sandefjord.

Les mer om Mjøndalens lag her.

Lillestrøm kl 20.05
Med kun en seier på sine første fem (1-1-3) så ligger LSK på en 14.plass, kun poenget foran KIL, men med en kamp mindre spilt. Seieren kom mot Ranheim i første serierunde, i tillegg kan laget vise til en uavgjort mot Stabæk å vise til. Det ble tap for laget mot Øygarden, Jerv og Brann. 

Les mer om LSKs eSerielag her.

Spillerne-eserienKIL
Martin Johnsen, Mats Bergstrøm og Behar Kovaci er KILs FIFA-spillere.

 

Annonse fra Obos-ligaen: