Flott 4-0-seier

KIL hadde full kontroll i treningskampen mot Nybergsund. Gutta vant til slutt 4-0.

KIL bestemte seg tidlig for at de skulle ut å styre kampen, og allerede etter elleve spilte minutter satteMartin Vinjor inn 1-0 til KIL.

Jørgen Kolstad doblet ledelsen for hjemmelaget, og KIL-gutta kunne gå i garderoben med en komfortabel 2-0-ledelse.

Gutta tok også kommandoen fra start i andreomgang. Etter 57 minutter ble Adem Güven felt og dommeren pekte på straffemerket. Den vaskekte KIL-gutten Ludvig Langrekken sørget for 3-0-ledelse fra ellevemeteren.

Nybergsund hadde knapt en målsjanse i løpet av kampen, og KIL spilte en solid kamp både offensivt og defensivt.

Tjue minutter før slutt satte Langrekken sin andre scoring for dagen, og det stod 4-0 på tavla. Flott angrep og scoring. 4-0 ble også sluttresultatet.

Et skår i gleden var at Johan Wennberg har pådratt seg det som ser ut til å være en alvorlig skade. Midtbanespilleren ble liggende nede med smerter og ble hjulpet av banen.

- Alt tyder på at han røk akillessenen, så det blir langvarig. Det er bare trist, forteller trener Hans-Erik Eriksen.

Om kampen sa KIL-treneren følgende:

- Vi er glade for at det endelig ble seier. Vi får gode bilder på hvordan vi ønsker å fremstå, spesielt offensivt. Defensivt gjør alle en god jobb. Alt i alt er dette en godkjent prestasjon av oss.

KIL - Nybergsund 4-0 (2-0)