Fotballavslutning hos Eidskog

Tirsdag var det sesongslutt for barnefotballen i Eidskog med en markering og fotballavslutning i Eidskog Rådhus. Hele 8 KIL-spillere tok turen, og fikk æren av å dele ut premier til nærmere 100 barn.

Annonse:

Det er alltid hyggelig å markere en sesongavslutning, og tirsdag kveld var det duket for fotballavslutning i Eidskog Rådhus.

Adem Güven, Landry N’Guemo, Ali Ahamada, Ibrahim Shuaibu, Christian Røer, Fredrik Pålerud, Harald Holter og Simon Marklund tok turen fra Gjemselund til Eidskog for å besøke over 100 barn som tirsdag kveld deltok på fotballavslutning.

Markedsansvarlig Rune Lundgren var også med til rådhuset på Skotterud.

- Vi setter stor pris på å bli invitert til slike samlinger, og ting som dette forsøker vi alltid å få prioritert. Det er viktig for KIL å møte opp på slike tilstelninger, sa Lundgren etter at besøket var gjennomført.

IMG_3992 (2)
Det ble også tid til litt autografer!

- Jeg er også sikker på at KIL-spillerne synes det er moro å stille opp på slikt. De stiller ihvertfall alltid opp i slike sammenhenger, avsluttet han.

Gutter og jenter født i 2007 og 2008, samt G13, J14 og G16 inviterte til fotballavslutning, og KIL-spillerne fikk æren av å dele ut premier til samtlige, samt utdeling av pris for årets spiller, årets komet, årets toppscorer og spillernes spiller til de aller eldste.

Eidskog kom også med et lite stikk til KIL fra scenen da de kunne vise til gode resultater mot alderbestemte KIL-lag i sesongen som har gått. Kanskje vi ser noen fremtidige KIL-spillere i bildeserien under?

Annonse fra Obos-ligaen: