Hentet opp og sikret viktig poeng

KIL 2 lå under mot Nybergsund på Gjemselund. Men Markus Nygård og Gang Dongwan sørget for at kampen endte 2-2.

KIL 2 åpnet veldig godt hjemme mot Nybergsund i Norsk Tipping-ligaen på Gjemselund. Allerede tidlig i kampen produserte laget flere gode muligheter til å score.

Først fyrte Lee Gyuhwan av et bra skudd, keeper reddet og ga retur, men Lucas var bare nesten først på ballen.

Like etter fyrte Markus Nygård av et skudd som ble avverget til corner. På corneren kom midtstopperen til seg en god heading.

Dessverre scoret Nybergsund - ved hjelp av en hånd - på et korridorfrispark etter 16 minutter. Målet burde vært underkjent, men dommerteamet fikk ikke med seg hendelsen.

Marlinho stod for en stor mulighet til å utligne like etter, men midtbanespilleren avsluttet like utenfor etter et godt innlegg av høyreback Morais.

Gjestene doblet ledelsen etter 24 minutter etter svakt forsvarsspill av KIL 2. Det stod 0-2 til pause.

På et korridorfrispark litt ut i andreomgang kom Nygård først på nok en ball. Headingen var dessverre ikke god nok. Like etter kontret gjestene, men Andreas Smedplass vartet opp med en solid redning en mot en.

Med femten minutter igjen å spille satt endelig scoringen for KIL 2. Nygård fikk endelig uttelling. Midtstopperen banket ballen i mål etter innlegg fra Marlinho.

KIL 2 produserte flere farligheter, men det var først på overtid at ballen satt i mål. Laget fikk frispark og Gang Dongwan gjorde seg klar. Sør-koreaneren viste fram en frisparkfot i verdensklasse og sørget for 2-2 - og dermed også ett viktig poeng.

KIL 2 - Nybergsund 2-2 (0-2)
Gjemselund stadion
60 tilskuere

Mål: 0-1 (16), 0-2 (24), 1-2 Markus Nygård (74), 2-2 Gang Dongwan (90)

KIL 2 (4-4-2): Andreas Smedplass - Lucas Morais, Markus Nygård, Martin Lundal, Eirik Dahl Åsvestad - Simen Aasmundstad (Adrian Barosen fra 86.), Mathias Gjerstrøm (Ludvig Langrekken fra 62.), Sander Røed, Marlinho - Sondre Løvberg, Gyuhwan Lee (Gang Dongwan fra 46.)

Benken: Magnus Sagbakken, Magnus Soleng, Jonas Bruusgaard, Gang Dongwan, Ludvig Langreken, Ludvig Halvorsen og Adrian Barosen.

NB! Petter Belsvik ledet kampen på grunn av at Mathias Åker Solstad er på UEFA A-lisenskurs.