Hjem med tap

KIL-gutta tapte 0-3 borte mot Nest Sotra.

KIL-gutta gjestet søndag kveld Nest Sotra på bortebane. Det var en tøff kamp på en regntung gressbane som møtte Vitor Gazimbas mannskap.

Kaptein Adem Güven og KIL produserte kampens første ordentlig store sjanse etter syv minutter. Güven headet et godt innlegg fra Gang Dongwan ned i hjørnet, men hjemmelagets keeper avverget mesterlig.

Etter 19 minutter avsluttet Gang et frispark i tverrliggeren. Sør-Koreaneren hadde også ytterligere en god frisparkmulighet før pause.

Hjemmelaget kom til en bra mulighet etter en drøy halvtime, men Ali Ahamada reddet. Returen ble blokkert unna.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Etter hvilen åpnet KIL med en god målsjanse ved Güven. Deretter tok hjemmelaget over kampen.

Etter 58 minutter stod det plutselig 2-0 på Ågotnes. Hjemmelaget scoret 2 kjappe mål. Den første etter en personlig feil i de bakre rekker. Den andre på en corner.

Nest Sotra kunne økt minutter senere, men deretter ble omgangen videre en tett og jevn affære. KIL-gutta jobbet hardt og forsøkte, men det var særdeles vanskelige forhold.

Hjemmelaget fastsatte sluttresultatet til 3-0 ti minutter før pause. Null poeng hjem i bagasjen for KIL-gutta.

Nest Sotra - KIL 3-0 (0-0)
Ågotnes stadion
150 tilskuere

KIL (4-4-2): Ali Ahamada - Fredrik Pålerud, Edvard Skagestad, Ville Jalasto, Martin Lundal - Landry N'Guemo (Christian Røer fra 78.), Martin Vinjor (Harald Holter fra 66.), Gang Dongwan, Marlinho (Markus Aanesland fra 66.) - Gyuhwan Lee, Adem Güven

Benken: Stian Bolstad, Sulayman Bojang, Christian Røer, Harald Holter, Mathias Gjerstrøm, Sander Røed og Markus Aanesland.

IMG_2350
Gyuhwan Lee spilte en god kamp på topp og var en konstant trussel mot hjemmelagets forsvar.
IMG_2299
Kaptein Adem Güven ble forhindret scoring på en meget god mulighet i førsteomgang.
IMG_2360
Martin Vinjor var tilbake i startoppstillingen. Midtbanespilleren gjorde en meget bra jobb!
IMG_2326
Gang Dongwan smelte et frispark i tverrliggeren. Midtbanespilleren hadde også en god mulighet til på frispark før pausen.