It was fifty years ago today

KILs hovedtrener Mika Lehkosuo fyller i dag 50 år!

Annonse:

Mika Lehkosuo, som i desember ble ansatt som KILs nye hovedtrener, fyller i dag hele 50 år.

Klubben gratulerer Mika så mye, og sender gratulasjoner nedover til Italia der trener- og støtteapparatet fortiden befinner seg.

De er nemlig på plass for å besøke KILs samarbeidspartner Mapei Sport, samt Serie A-klubben Sassuolo.

- Føler meg som 30 år

Jubilanten selv er fornøyd med å legge feiringen til Italia:

- Det er veldig hyggelig å feire her i Italia. Jeg har alltid vært glad i den italienske kulturen, og mentaliteten her passer meg godt. Absolutt et fint sted å feire en 50-årsdag. Samtidig så føles det rart å fylle 50 år, men enormt med melding er fra venner, familie og kjente har gjort dagen veldig hyggelig.

Lehkosuo har som kjent en lang spillerkarriere bak seg, og startet 50-årsdagen med en god treningsøkt:

- Jeg startet dagen med en treningsøkt, og jeg må si at jeg føler meg ung og sprek selv om jeg faktisk er 50 år. Jeg føler meg som jeg 30 år, og er nesten like sprek som jeg var da jeg spilte selv, ler Mika på telefon fra Italia.

Dagen i dag har så langt bydd på omvisning på Sassuolos treningsanlegg, samt møter med den italienske klubbens støtteapparat.

- Det har vært veldig interessant å se på opplegget her. Det oser av høy kvalitet, og har vært virkelig inspirerende for oss.

- Mange gode minner

Om det å fylle 50 år så er KILs finske hovedtrener klar på at han er en mann som liker å leve i øyeblikket.

- De første femti årene har gitt meg mange gode minner. Og jeg må si at de virkelig har vært gode, med masse gode venner og familie. Allikevel har jeg et syn på livet at man skal leve i nuet, og gripe øyeblikkene. Det er viktig for meg, og jeg gleder meg over dagen i dag og hva fremtiden vil bringe.

Turen til Italia har også gitt vår nye hovedtrener en god mulighet til å bli bedre kjent med klubben og sine nye kollegaer.

- Så langt har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben. Det har ikke blitt mange dagene på Kongsvinger, men jeg kjenner at utfordringen så langt gir meg masser av energi og pågangsmot. Det har vært hyggelig å bli bedre kjent med de jeg skal jobbe tett med i tiden som kommer, og så langt har turen hit til Italia vært helt perfekt. Nå gleder jeg meg til å komme i gang med treningene.

KIL starter forøvrig opp med treninger torsdag 16.januar. Frem til avreise Marbella 1.februar vil treningene foregå innendørs i Kongsvingerhallen.


 

Annonse fra Obos-ligaen: