- Jeg har aldri vunnet noe tidligere

Kjell Iversen satt med vinnerloddet når bil-lotteriet ble trukket.

Annonse:

I romjula ble vinnerloddene i  årets billotteri trukket. Den heldige vinneren av en rød og flott Toyota Aygo var Kjell Iversen. 

På fredag var det duket for overrekkelse av bilen til den heldige eieren i lokalene til Toyota Sulland på Kongsvinger.

- Veldig moro å vinne denne bilen, jeg har faktisk aldri vunnet noe tidligere så dette var gøy, sa en veldig fornøyd bil-vinner i det han fikk nøklene til bilen.

Troll i ord

- Jeg hadde fått med meg når trekningen skulle foretas, så kvelden før fleipet jeg faktisk med at jeg kom til å vinne. Så jeg må si jeg lo godt da KIL ringte meg dagen etter og informerte om gevinsten. To lodd til totalt kroner to hundre sørget for en billig bil, lo vinneren.

IMG_8946
Fornøyd vinner: Kjell Iversen, sammen med Rune Lundgren i KIL, og Trond FIskerud fra Sulland Kongsvinger.

Kunne gått til barnebarna

- Som regel har jeg kjøpt billodd i barnebarnas navn, men nå sist så skrev jeg mitt egen. Skulle jeg kjøpe billodd igjen så får jeg kanskje skrive navnet dems igjen, sa Iversen videre, og kunne avsløre at med allerede to biler så blir nok gevinsten lagt ut for salg ganske raskt.

 

IMG_8947
Riktig dekorering!

Rune Lundgren i KIL kan også love ny runde med bil-lotteri i 2020.

- Dette er et viktig inntektsbringende arbeid for klubben, og ikke minst et veldig morsomt lotteri. Spesielt på en dag som denne når vi får delt ut premien. Vi er allerede godt i gang med å planlegge billotteriet for i år, så nye vinnermuligheter vil dukke opp ganske snart.

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: